Cristian Daminuță și iubita lui s-au despărțit chiar înainte de cununie

0

Cristian Daminuță și Mădălina s-au despărțit chiar înainte de nuntă. Care a fost motivul real al separării?

Cristian Daminuță vorbea acum o lună despre căsătoria cu iubita lui, Mădălina, dar iată că acum lucrurile s-au schimbat complet. Cei doi s-au despărțit chiar înainte de cununie.

Cristian Daminuță vorbea acum ceva timp despre căsătoria cu iubita lui, Mădălina, mama copilului său.
Fotbalistul era extrem de încântat de familia sa și își dorea cu nerăbdare un al doilea copil.

Iată că acum lucrurile stau cu totul altfel, căci Cristian Daminuță vorbește despre partenera sa ca „fosta soție”, asta însemnând că relația celor doi nu mai este deloc una bună.

„Este visul meu să fac minim doi copii. Eu mi-aș fi dorit să am un frate, chiar dacă Dumnezeu mi-a oferit un verișor care este mai mult decât un frate. Mama și dacă își dorește și dacă nu, trebuie să se supună. Am făcut o glumă, iar acum trebuie să o duc la mall iar”, spunea fotbalistul.

Cristian Daminuță era extrem de încântat de planurile de nuntă pe care și le făcuse împreună cu Mădălina, însă pandemia de COVID-19 le-a dat planurile peste cap.

”Noi am avut totul stabilit, inclusiv rochia, inclusiv hăinuțele copilului, costumele mele, doar că după cum bine știți și voi, ba avem voie până la două noaptea, ba până la 12, acum ce citim pe Internet și auzim… s-ar putea să vină valul IV”, spunea Cristian Daminuță.
Cristian Daminuță părea extrem de sigur pe el, dar iată-l din nou pe fotbalist în pragul divorțului, acesta fiind al treilea din palmaresul său.

„Sunt un alt om. Fac totul pentru copil, vreau să îi ofer toate condițiile pentru o creștere sănătoasă și prielnică unui copil mic. Am renunțat la multe chestii. Trebuie să faci și tu sacrificii, nu mai sunteți doi, sunteți trei”, spunea Cristian Daminuță acum ceva timp.