Cristian Daminuță şi mama copilului său s-au împăcate. Bruneta face lumină cu privire la relația lor

0

În urmă cu aproximativ o lună, Cristian Daminuță şi mama copilului său se despărţeau. În prezent, situaţia dintre cei doi s-a schimbat radical şi asta pentru că au decis să lase în urmă toate problemele, iar astfel şi-au mai acordat o şansă.

Despărțirea dintre Cristian Daminuță și partenera sa a venit ca un șoc în lumea showbiz-ului românesc. Dacă în urmă cu o lună își făceau diferite reproșuri în fața tuturor, acum ambii încearcă să îşi salveze căsnicia.

Mai mult decât atât, soția celebrului fotbalist a făcut mărturisiri despre împăcare la Antena Stars. Bruneta a recunoscut că sunt în proces de împăcar, însă așteaptă faptele și dovezile de iubire ale bărbatului său.

„Suntem în proces de împăcare. Ne-am întors acasă. Ne-a prins bine separare, ne-am dat seama de multe lucruri și sa sperăm că tot raul spre bine. Aștept fapte de la soțul meu.”, a mărturisit, în direct la Antena Stars, soția lui Daminuţă.

De ce au ajuns cei doi la despărţire

Motivul despărțirii dramatice prin care cei doi îndrăgostiţi au trecut, pare să fie chiar violența bărbatului. Mădălina a postat câteva mesaje controversate pe contul ei personal de Instagram la acel moment, mesaje care lasă loc de interpretări și care sugerează că celebrul fotbalist ar fi fost agresiv și, mai mult decât atât, ar fi fost iresponsabil.

”Acest tip de bărbat nu este în stare să țină o slujbă o perioadă mai lungă, învinovățind pe oricine altcineva și nerecunoscând că lenea și lipsa lui de interes sunt adevărata cauză. În ceea ce privește bărbatul violent, acesta este bărbatul care, sub masca farmecului și a unei aparente normalități, ascunde o cruzime rar întâlnită. Cea mai mare satisfacție a sa este să te vadă că suferi, atât fizic, cât și psihic. Este o manifestare a dorinței de dominație care atinge pragul nebuniei”, a scris Mădălina pe Instagram.

Spune ce crezi