Cu cine a ieșit Ramona Olaru în oraș după ce s-a despărțit de Cătălin Cazacu?

0

Frumoasa asistentă TV recent ieșită dintr-o despărțire cu Cătălin Cazacu nu încetează să uimească lumea prin declarațiile sale de ultimă oră. Așa cum mulți se întrebau, până la urmă aceasta a mărturisit pe TikTok că acum nu are ”nici bărbat, nici amant”. Deci, domnilor, pregătiți-vă arsenalul, pentru că asistenta cea focoasă este singură.

În ultima vreme, deoarece vedeta noastră nu și-a găsit încă sufletul pereche, își ocupă timpul cu magazinul de haine pe care îl gestionează, dar și pe tratamente faciale și corporale care să îi mențină aspectul tânăr și viguros.

Dar, nu vă închipuiți că frumoasa blondină s-a aranjat cum numai ea a știut mai bine și a ieșit în oraș singură! Aceasta și-a așteptat o prietenă bună într-un local din capitală, distrându-se și sărbătorind libertatea de a fi singură.

„Sunt momente în viață când, din anumite cauze, când te întorci, nu prea mai ai prieteni cu care să ieși. Am unul, și ăla termină treaba pe la 22. Știi cum facem, pentru că eu sunt deja gata, mă duc și te aștept la locul stabilit, tu grăbește-te și poate am avans de două tequila”, a spus Ramona Olaru prietenei sale.