Culiță Sterp și Daniela Iliescu au dat cărțile pe față! Cum a început povestea lor de dragoste: „A crezut că vreau doar o aventură”

0

Culiță Sterp și Daniela Iliescu s-au cunoscut în perioada liceului. Cei doi au fost în aceeași clasă și au fost mereu foarte apropiați. Nu s-ar fi așteptat ca relația lor de prietenie să se transforme într-o poveste de dragoste, peste mulți ani de zile. Cei doi au postat un videoclip mult așteptat pe Youtube, în care au vorbit despre relația lor și cum s-au cunoscut.

Celebrul cântăreț a mărturisit că a plăcut-o în liceu pe actuala lui iubită, însă nu a avut curaj să îi spună.

„În clasa a 9-a nu ne-am înțeles foarte bine. În clasa a 11-a, a 12-a ne-am apropiat cel mai mult. Am ajuns să fim prieteni foarte buni prieteni pentru că eram cei mai buni. Eu eram cel mai nebun de la băieți, ea era cea mai nebună de la fete.

A venit la majoratul meu. Mie îmi plăcea de ea din liceu, dar îmi era rușine să îi spun. Nu poți să treci din friendzone. Ea avea iubit în clasa a 12-a, când îmi plăcea mie de ea. O vedeam cea mai frumoasă, e cea mai frumoasă”, a spus Culiță Sterp.

Cum a cucerit-o Culiță Sterp pe Daniela Iliescu
Culiță Sterp și Daniela Iliescu au început să reia legătura în anul 2020. Amândoi erau singuri și au decis să se cunoască mai bine. Artistul a negat încă o dată orice fel de zvon că și-ar fi înșelat fosta soție cu Daniela Iliescu.

„Ca să se înțeleagă din start. Eu când am început să vorbesc cu Daniela nu eram cu fosta mea soție.

Ne-am întâlnit la o cabană la munte, după ce am venit de la o cântare. Ea a crezut că vreau doar o aventură. Nu prea mă băga în seamă. I-am arătat că îmi place de a și vreau să vă spun că a trecut mult tip până să ne pupăm măcar. Momentele alea de la început au fost cele mai frumoase, când stăteam la povestit. Îmi era rușine să o pup și aveam fluturi în stomac”, a mărturisit Culiță Sterp.

Daniela Iliescu nu era așa de sigură că vor forma un cuplu, motiv pentur care s-a lăsat foarte greu. Într-un final, cei doi s-au îndrăgostit și au decis să își ofere o șansă. „La început i-am zis că nu mă văd cu el, strict din cauza stilului de viață. Îmi era frică mai mult, dar începea să îmi placă de el. Așa am început să mă îndrăgostesc de tine”, a spus Daniela Iliescu.

Spune ce crezi