Culiță Sterp și Daniela Iliescu, noi detalii despre băieţelul lor: „Este un bebe mare, dar…”

0

Culiță Sterp și Daniela Iliescu se află pe ultima sută de metri de întâlnirea cu primul lor copil. Ce spune viitoarea mămică?

Culiță Sterp și Daniela Iliescu se află tot mai aproape de momentul în care vor deveni părinți pentru prima oară, căci medicul viitoarei mămici a vorbit despre venirea pe lume a micuțului pe data de 10 iunie. Cei doi le-au vorbit fanilor despre ultimele pregătiri dar și despre emoțiile care îi încearcă.
Culiță Sterp și Daniela Iliescu, noi detalii despre viitorul copil
Culiță Sterp și Daniela Iliescu nu mai au răbdare până își vor întâlni bebelușul, însă cel mic nu-și dorește neapărat să vină pe lume, conform declarațiilor viitoarei mămici.

Daniela Iliescu a fost informată de medici că va avea un copil mare, însă care se lasă așteptat destul de mult.

Daniela Iliescu: Mi-au spus că o să fie un copil mare. Mic nici nu avea cum. 1,75 cu 1,96. Este un bebe mare, dar nu prea vrea să vină.

Culiță Sterp: Eu te apreciez că vrei să naști natural, mi-e frică să fiu acolo, să te văd cum suferi.

Daniela Iliescu: Nu vreau să vezi. Te traumatizezi și tu și eu.

Culiță Sterp i-a citit iubitei sale o scrisoare pe care nu avea voie să o deschidă decât în ultima săptămână de sarcină. Viitoarea mămică a rămas copleșită de emoții.

„ Știu că mai ai puțin până să naști. Îmi doresc să ai parte de o naștere blândă, care să îți rămână o amintire extraordinară. Știu că te gândești la ea cu respirația tăiată. Nu știi ce îți oferă viitorul și senzația este atât de puternică încât uneori uiți să repsiri. Nu! Respiră adânc acum și gândește-te că teama pe care o simți e firească.

În acest moment al vieții tale este normal să simți asta, dar dacă te îngrijorezi nici nu o să știi de ce ești capabilă. Îți spun că ești mult mai puternică decât îți imaginezi. Trebuie doar să te înarmezi cu multă răbdare, indiferent de cum vei naște, ai grijă de corpul tău și ajută-l să se refacă. A fost atât de bun cu tine încât merită toată iubirea ta.

După ce vei naște, adrenalina îți va invada corpul și te va face să crezi că poți muta munții. Tot adrenalina îți va inunda ochii de lacrimi și zâmbetul nu ți se va mai da jos de pe față vreo câteva ore. Pare de necrezut, dar corpul tău este minunat construit să facă față acestei etape firești și mai ales să șteargă tot ce a fost greu și să pună în loc iubire, iubire necondiționată, nouă și pură. Când bebelușul va fi în brațele tale pentru prima dată o să-și crească o pereche de aripi. Este o senzație care nu te va lăsa să cazi indiferent de ce probleme apar. Profită de plasa asta de sigura și oprește timpul”, au fost câteva din cuvintele pe care le-a citit Culiță Sterp.