Cum arată acum Oana Roman. Fiica lui Petre Roman a suferit o transformare radicală

0

Fanilor nu le vine să creadă cum arată acum Oana Roman, după ce fiica fostului premier Petre Roman a suferit o transformare radicală. În ultimul timp, în viața ei, s-au petrecut lucruri importante, printre care faptul că a slăbit vizibil dar a și divorțat. Astfel, Oana Roman a devenit din ce în ce mai îndrăzneață în privința vestimentației dar și a schimbărilor de look. Iar de această dată ea și-a surprins total fanii…

În vârstă de 44 de ani, Oana Roman uimeşte tot mai mult pe zi ce trece. Fiica lui Petre Roman a slăbit foarte mult, prin dietă, mişcare şi tratamente corporale. Mai mult, acum are curajul să abordeze tot felul de ținute dar și look-uri îndrăznețe.

Cum arată acum Oana Roman
De curând, vedeta şi-a făcut apariţia cu părul lung, drept şi platinat. Probabil este vorba de o perucă, dar chiar și așa Oana a primit complimente de la fani:

„Deci cu peruca asta arăţi fabulos! Tu ştii cât eşti de frumoasă? Uită-te în oglindă, eşti superbă! Eşti superbă, bravo, felicitări ptr. tot ce faci, Oana! Foarte tare ideea cu perucile! Îţi stă foarte bine aşa şi lentilele sunt faine. La prima vedere am crezut că e Raluca Bădulescu. Îţi stă foarte bine şi arăţi foarte bine! Oana, ai avut mereu o prezenta impecabilă indiferent de numărul kilogramelor, ai fost şi vei rămâne o femeie foarte inteligentă şi asumată. Felicitări pt. toată determinarea şi efortul depus, cine vrea să te vadă frumoasă te vede oricum şi oricând. Succese”, sunt doar câteva dintre comentariile făcute de fanii vedetei.

Pe contul de Instagram, Oana se prezintă a fi „lifestyle ifluencer”, este fericită ca mama şi, deoamdata, după despărţirea de Marius Elisei, nu a spus dacă are o relaţie.

Fostul soț, tot mai prezent în viața ei
În ultima vreme, Marius Elisei și Oana Roman petrec tot mai mult timp împreună de dragul fiicei lor, Isa. Și totuși, Marius Elisei pare să regrete despărțirea de Oana Roman și nu pierde nicio ocazie să arate acest lucru. O astfel de ocazie a fost și pe 15 iunie, când cei doi se căsătoreau și își botezau fetița. Așadar, dacă nu ar fi divorțat în februarie, Marius și Oana ar fi împlinit 7 ani de căsătorie. Oricum, Oana și Marius au decis să iasă la un restaurant din Capitală în cinstea acestei zile.

Ba chiar, de la primele ore ale dimineții, vedeta a publicat o fotografie și a ținut să dea de înțeles că speră ca lucrurile să revină la normal. Așadar, o împăcare cu Marius Elisei s-ar putea produce cât de curând. Mai mult, în urmă cu câteva zile, Oana a postat o imagine cu fostul soţ şi cu fetiţa.

„Am fost în formulă completă la evenimentul de la @miramagicaherastrau. Isa a fost foarte fericită să ne aibă împreună lângă ea, mai ales că este locul ei preferat de joacă! @eliseimarius”, a scris Oana lângă imaginea postată pe Instagram.

În altă ordine de idei, nu ar fi exclusă marea împăcare și reunirea familie, și aceasta nu numai de dragul fetiței lor…

Spune ce crezi