Cum arăta Brigitte Macron în tinereţe. Avea 40 de ani când s-a îndrăgostit de elevul ei

0

Brigitte Macron, soţia preşedintelui Franţei, arata extrem de bine în tinereţe, lucru care l-a remarcat şi Emmanuel Macron. Cei doi sunt împreună de 13 ani, de pe vremea când actualul președinte al Franței era doar un adolescent.

Acum, cei doi au o relaţie de mai bine de un deceniu, dar viața nu le-a fost așa ușoară mereu.

Cum arăta Brigitte Macron în tinereţe
Preşedintele Franţei a cunoscut-o pe soția lui când avea doar 16 ani, iar ea îi era profesoară. Adolescentul Macron a participat la un curs de teatru, la care profesoară era nimeni alta decât Brigitte, care la acea vreme era căsătorită și avea trei copii.

Pasiunea lui Macron a început să crească din ce în ce mai mult pentru profesoara lui, astfel încât la vârsta de 17 ani el i-a spus că o să se căsătorească cu el.

”La vârsta de 17 ani, Emmanuel mi-a spus: Orice vei face, eu o să mă însor cu tine”, a declarat soția lui Macron.

Emmanuel Macron era doar un adolescent, iar Brigitte Macron avea 40 de ani.

Părinții lui Macron i-au interzis profesoarei să se mai vadă cu fiul lor, măcar până acesta împlinește 18 ani.

”Ne sunam mereu unul pe altul, petreceam ore întregi la telefon”, povestea actuala Prima Doamnă a Franței.

Despre soțul ei, Brigitte Macron spune că nu a fost un adolescent ca oricare și că avea o maturitate în gândire.

”Nu era un adolescent. El avea relaţii de egalitate cu adulţii”, spune Brigitte Macron.

Președintele Franței a declarat că soția lui i-a fost alături mereu și datorită ei este în poziția în care se află acum.

” Îi datorez foarte multe, pentru că ea m-a făcut ceea ce sunt acum. Dacă voi fi ales – pardon, când vom fi aleşi – ea o să fie acolo lângă mine”, spune Emmanuel Macron despre soția lui, mai în vârstă cu 25 de ani.

Brigitte Macron a fost testata pentru noul coronavirus
În tinereţe Brigitte Macron a reuşit să îl cucerească pe actualul preşedinte al Franţei. În luna decembrie a anului trecut, prima doamnă a fost testată pentru noul coronavirus.

Testul PCR a fost unul negativ, însă aceasta a stat pentru şapte zile în izolare.

„În conformitate cu reglementările sanitare în vigoare, Președintele Republicii se va izola timp de 7 zile. Acesta va continua să își îndeplinească îndatoririle și să muncească de la distanță”, se arată într-un comunicat de presă.

Cine este Brigitte Macron
Brigitte Marie-Claude Macron este o profesoară de liceu și soția lui Emmanuel Macron, președintele Republicii Franceze. Începând cu anul 2015, Brigitte Macron predă literatura la Liceul Saint-Louis de Gonzague din Paris.

A predat literatura la Colegiul Lucie-Berger din Strasbourg în anii 1980. Prin anii 1990 ea a predat limbile franceză și latină la Liceul la Providence din Amiens. În vremea când preda la acest liceu ea l-a cunoscut pe Emmanuel Macron.

El a participat la o cursurile ei de literatură și ea a fost responsabilă de cursurile de teatru la care a participat și el.La acea vreme, Brigitte Auzière era căsătorită și mamă a trei copii. Povestea lor de dragoste nu a fost tipică, ea fiind mai mare cu 24 de ani și 8 luni decât el, și Macron a descris-o ca „o iubire adesea clandestină, adesea ascunsă, neînțeleasă de mulți înainte să se impună”.