Cum arăta Elena Marin înainte de Survivor. Era bombă sexy, iar acum s-a schimbat enorm

0

Tensiunile din tabăra Faimoșilor au demoralizat-o o perioadă, dar mult timp s-a bucurat de prezența Andreei Antonescu, buna ei prietenă. A contat foarte mult pentru ea și a ajutat-o să reziste mai departe în competiție.

Atunci când a plecat de acasă, dansatoarea Andreei Bălan avea o durere mare în suflet. Se certase destul de urât cu logodnicul ei, Andrei, neștiind dacă bărbatul iubit o va mai aștepta acasă sau nu. Însă, lucrurile s-au liniștit pentru cei doi îndrăgostiți, după ce Elena a fost cerută în căsătorie, într-un mesaj primit după jocul de comunicare.

Cum s-a schimbat Elena Marin de la Survivor
Din păcate pentru ea, problemele de sănătate nu au ocolit-o nici pe ea. Chiar dacă este într-o formă fizică de invidiat, după ani buni de dans, foamea, oboseala, stresul, plânsul, condițiile grele din competiție și-au pus vizibil amprenta asupra consucrentei. Elena Marin a trecut prin momente dificile și a ajuns de mai multe ori chiar și pe mâna medicilor.

De asemenea, Faimoasa se luptă și cu dereglări hormonale și chiar fostul ei coleg, Cătălin Moroșanu a vorbit despre acest aspect.

„Ai văzut cum arată acum?! Este umflată, femeia n-a mai avut menstruație de când a venit. Efectiv au dereglări hormonale. Mă trezeam lângă ea și avea față umflată. Și i-am zis să meargă la medic, dar nu avea ce să-i facă. Pentru femei e cruntă competiția. Femeile sunt niște eroine că rezistă acolo, pentru bărbați e altceva și ca igienă. M-a întrebat cineva dacă facem dus. Facem baie în apă sărata, fără săpun, fără nimic’ , a spus Cătălin Moroșanu la Teo Show.

Cum și-a cunoscut Elena Marin logodnicul
Elena Marin și Andrei, logodnicul ei s-au cunoscut în urmă cu doi ani, pe când Faimoasa era dansatoare și asistenta lui Mihai Morar.

‘În primul rând, vreau să îmi exprim încrederea față de viitoarea mea soție. Aberațiile spuse de acest copil nu mă ating și mi-aș fi dorit enorm să nu o atingă nici pe Elena. Presiunea de acolo este, însă, extrem de mare, așa că găsesc justificată suferința ei.

Întotdeauna și-a dorit că imaginea ei să fie curată, pentru că tot ce a realizat, a realizat singură, prin muncă dreapta, prin propriile forțe. Se spune că orice om are un preț, ei bine, Elena nu are. De aceea a fost foarte afectată, a spus Andrei, logodnicul Elenei Marin.

Citește și: Scandal total între Elena Marin și Zanni, la Survivor! Ce gest l-a scos din minți pe Faimos:’E război cu greutăți mari’

Citește și: Sebastian Chitoșcă de la Survivor a jignit-o pe Elena Marin:’Ești o persoană de cea mai joasă speță!’

Citește și: Andreea Bălan o susține pe Elena Marin de la Survivor, după ce Zanni a acuzat-o că își înșală iubitul. Ce mesaj a transmis

Cum a reacționat Zanni, după ce a fost nominalizat de Elena Marin
Zannidache a fost foarte deranjat de gestul Elenei Marin, când la nominalizat pentru prima oară într-un consiliu de eliminare, după ce a ieșit favorita publicului. Declarațiile sale au fost tăioase, anunțând un război la acel moment, care este încă se poartă și astăzi.

„Mă simt surprins, am crezut că va fi un consiliu în care nu voi simți ceva anume, datorită Elenei simt. Simt săgețile războiului la care aveam de gând să pun stop când am nominalizat sportiv. Strategile de care vorbește Elena au fost făcute drept răspuns la strategia lor. Am vrut de mult să ne oprim, pace sau nu.

Am zis să fim o echipă, dar să nu mai facă voturi neasumate sau vot nul. Asumați-mă că e social sau sportiv. Elena nu a votat nici sportiv cu echipa, dar nici social să o apere pe Andreea.

Pusesem stop războiului. Simt săgețile, e o căldură în sufletul meu, e prima oară când sunt la nominalizare și mă gândesc că poate să-mi pună capăt oricine, oricând, oricum. Râd, dar nu e râsul meu. Se întâmplă și dacă rămân, este oficializat războiul, dar nu mai e război ca acum, e război cu greutăți mari. Dacă va ieși oricine altcinea, atunci s-a dat clopotul de război, mă sui pe cai și mă duc spre ea, a spus Zannidache.