Cum arată mama Vlăduței Lupău. Artista și Mărioara seamănă ca două picături de apă

0

Vlăduța Lupău a postat imagini de colecție alături de mama ei, care a împlinit vârsta de 60 de ani. Interpreta de muzică populară seamănă foarte mult cu Mărioara Lupău, femeia care i-a dat viață. Cântăreața a scris și câteva rânduri pe rețelele sociale, unde îi transmite mamei sale toate gândurile bune. Vlăduța Lupău nu postează des imagini cu mama ei, dar are grijă să-i fie mereu alături.

Vlăduța Lupău a postat imagini de colecție cu mama ei. Frumoasa interpretă de muzică populară i-a urat „la mulți ani” femeii care i-a dat viață, care a împlinit vârsta de 60 de ani. Vedeta a postat pe Instagram câteva fotografii în care apare alături de mama ei. Artista a ținut să-i transmită femeii gândurile ei bune și să le arate și fanilor cum arată cea mai importantă persoană din viața ei.

„La muuuuulți ani, mami! (…) Uneori mă enervează, desigur! Și eu pe ea!”, a scris Vlăduța Lupău pe InstaStory.

Vlăduța Lupău a moștenit și pasiunea pentru medicină veterinară a mamei ei
Vlăduța Lupău seamănă foarte bine cu mama ei și se vede că ea este cea de la care a moștenit trăsăturile frumoase. În plus, solista nu a moștenit doar trăsăturile fizice, ci și meseria. Meseria de bază a cântăreței este cea de medic veterinar, exact ca mama ei, doar că a ales să se concentreze pe muzică. În trecut, artista a urmat cursurile Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca. Vlăduța Lupău a urmat chiar și un doctorat în cadrul aceleiași facultăți, reușind, cu greu, să se împartă între cariera muzicală și studii.

„Am ales această facultate, deoarece este tradiție de familie. Mama este medic veterinar, iar tata inginer zootehnist. Dar, bineînțeles, și pentru dragostea față de animale. Îmi place tare mult. A fost greu în ultimii ani de facultate. Efectiv eram pe drum și la școală. Într-adevăr, aș minți să spun că nu am mai lipsit uneori de la facultate, dar întotdeauna am recuperat în avans sau după, toate laboratoarele pierdute. A fost greu din cauza oboselii, dar a fost fain! Iar azi, mă mândresc cu faptul că sunt medic veterinar”, a declarat în trecut Vlăduța Lupău.

Spune ce crezi