Cum arată nepoțica lui Culiță Sterp de la Survivor România. Sora Faimosului a publicat o imagine emoționantă cu micuța

0

Cum arată nepoțica lui Culiță Sterp de la Survivor România. Primele imagini cu micuța au fost publicate de Ileana Sterp pe rețelele de socializare.

 

Familia lui Culiță Sterp s-a mărit chiar în Sâmbăta Mare. Ileana, sora lui Culiță, a născut o fetiță perfect sănătoasă la data de 1 mai. Iată cum arată micuța!

Ileana Sterp

Ileana Sterp, sora Faimosului Culiță Sterp de la Survivor România 2021, a devenit mamă pentru prima oară în urmă cu câteva zile. Tânăra mămică adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, iar părinții au distribuit deja pe rețelele de socializare primele imagini cu micuța.

Ileana Sterp

Ileana Sterp, a decis să dezvăluie și numele fetiței sale.

Ei bine, nepoata lui Culiță Sterp se numește: Aloman Carla-Elena.

”Marți ne-am externat și am ales să trăim experiența primei întâlniri cu tati și restul familiei din plin, așa că am uitat complet de telefon. Aloman Carla-Elena s-a născut pe 1 mai 2021.

🤍 După 24 de ore de travaliu și-a făcut apariția și când am văzut-o, am trăit cel mai magic moment din viața mea.

Atât de minunat compensează Dumnezeu lucrurile încât după acele dureri și clipe grele, mi-a dat să trăiesc tot ce e mai frumos și minunat în lumea aceasta. Sunt fascinata de ființa minunată care ne-a umplut casa de bucurie și fericire. 🌸 Vă mulțumesc din inimă tuturor pentru mesajele minunate, înseamnă mult pentru noi! 🤍”,  a scris Ileana, pe contul ei de Instagram.

 

Daniela Iliescu, viitoarea mămică și iubită a lui Culiță Sterp, a postat un mesaj înduioșător: ” Va iubesc pe amândouă 💕💕💕”.

La fel a procedat și Geta Sterp, sora mai mică a lu Cuiță: ”Nu mai pot de dorul ei! Scumpa lu tușiiii❤️❤️❤️ sunteți superbe, mândrele mele😍😍”

 

Totodată, Ileana a ținut să-și anunțe admiratorii, că totul este bine la ea în familie și că abia așteaptă ca toată lumea să o cunoască pe fetița ei.

” Vă îmbrățișez, oameni minunați! Vă mulțumesc și apreciez că vă faceți griji pentru noi. Primesc foarte multe mesaje în care mă întrebați dacă suntem bine, având în vedere că nu am mai postat nimic în ultimele zile. Suntem foarte bine, încă ne acomodăm una cu alta, a trecut abia o săptămână de la venirea pe lume a fetiței noastre. Cu siguranță voi reveni pe Instagram în curând, unde abia aștept să vă povestesc una alta și să vă prezint minunea.

 

Sunteți minunați, vă mulțumesc”,  a scris Ileana Sterp, pe contul ei de Instagram.

Culiță Sterp și Daniela Iliescu se pregătesc să devină pentru prima dată părinți, în aproximativ cinci săptămâni. Cei doi vor avea un băiețel.