Cum arată Nicoleta Luciu la 40 de ani, fără pic de machiaj. „Nu cred ceea ce văd!”

0

Mulți dintre fanii vedetei s-au arătat curioși cum arată Nicoleta Luciu fără pic de machiaj, mai ales că aceasta are vârsta de 40 de ani. Aceasta este considerată una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul românesc. Mai mult, fosta Miss România este și mama a patru copii, tripleții acesteia născându-se acum 10 ani.

Nu mai încape nicio îndoială că Nicoleta Luciu este unul dintre cele mai sonore nume din România. Cu toate că de când a devenit mămică, vedeta a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor, fosta actriță își ține fanii la curent prin conturile ei de social media.

Cum arată Nicoleta Luciu fără pic de machiaj
Recent, Nicoleta Luciu s-a fotografiat fără pic de machiaj pe față și fanii au reacționat imediat. Internauții s-au împărțit în două tabere, și anume cei care susțin că Nicoleta Luciu arată fabulos la 40 ani, repectiv cei care spun că bomba sexy este de nerecunoscut.

„Ce frumoasă erai înainte! Nu cred ceea ce văd! E decizia ta, aveai totul!”, „Păcat că erai și ești încă frumoasă, sincer eu am 45 și arăt mult mai bine ca tine doar cu întreținerea unor creme de hidratare, protecție”, „Eu nu mai știu cine ești!”, au fost câteva dintre reacțiile internauților care sunt de părere că bruneta s-a schimbat și nu mai seamănă deloc cu cea dinainte.

Au existat și mesaje care o complimentează pe bomba sexy a anilor 2000 și care spun că arată fenomenal și la 40 de ani.

„Neschimbată… și la fel de frumoasă… Răutățile nu merită atenție…❤️”, „Superbă, Frumusețea se vede”, „mi-era dor să văd o poză cu tine”, au câteva mesaje pozitive primite de Nicoleta Luciu din partea fanilor.

Nicoleta Luciu a născut patru copii
Nicoleta Luciu a afirmat de mai multe ori că, deși are patru copii, nu se neglijează niciodată și are grijă ca aspectul ei să fie unul perfect. Și totuși, într-o perioadă, frumoasa brunetă a avut mari probleme cu tenul, neștiind cum să mai scape de acneea de pe față. Cu toate acestea, Nicoleta Luciu a găsit soluția care a salvat-o de această problemă și a împărtășit-o cu fanii.

„Este o mască pe bază de argilă albastră, drojdie de bere şi lapte de casă. Cu acest tratament obişnuiesc să stau 30 de minute. Am observat că petele de la soare sunt estompate, scap de sebum, iar tenul nu mai luceşte. Sebumul este principala cauză a coşurilor şi a bubiţelor care ne tot apar pe faţă. Îmi fac această mască de două ori pe săptămână. Nu, mai am probleme cu tenul. Am scăpat de ele cu apă argintată, adică apă cu argint coloidal, acesta fiind considerat un antibiotic natural. Am și băut, dar mi-am tamponat și fața cu soluția respectivă, timp în care apa asta ar trebui ferită de lumina şi de aparatele electroasnice. Trebuie să faci pe întuneric pentru că e sensibilă la lumina. În două săptămâni mi-a trecut”, a povestit vedeta. În altă ordine de idei, la cum arată Nicoleta Luciu fără machiaj, putem spune că vedeta are un „look” proaspăt pentru vârsta ei.