Cum gestionează Dan Badea momentele tensionate în familie: „Noi facem parte dintre cei care…”/ EXCLUSIV | Galerie foto, Stiri, Vedete si Evenimente

0

Care a fost cel mai greu moment prin care a trecut familia ta în „anul
pandemiei sau tu personal?

Noi chiar am luat în serios atât recomandările, cât și riscurile la care
ne-am expune noi sau la care i-am expune pe cei dragi. Așa că ne-au lipsit mult prietenii și familia, pe care nu am putut să îi vedem pe atât de des pe cât eram obișnuiți și, sigur că da, ne-a fost dor de vacanțe.

Cum gestionează Dan Badea tensiunile în familie
Tu ești un om vesel și pari foarte optimist și pozitiv. Cu toate astea, a
existat vreun moment în care ai clacat, ai intrat în panică, te-ai temut pentru viața ta și a celor iubiți?

Nu mă pot gândi la un moment în care să fi reacționat în felul acesta, dar asta și poate pentru că nu sunt genul de om care
să se pună în situații extreme.

Apropo de timpul petrecut cu familia, pe unii i-a despărțit această situație. Pe foarte puține cupluri le-a apropiat tensiunea asta a ultimului an, din ceea ce văd în jur. La voi acasă cum e? Ați avut momente mai tensionate? Cum le-ați gestionat?

Pe noi ne-a apropiat și ne-a unit și mai mult. În toate aspectele care privesc viața noastră de familie, de părinți, pandemia a fost OK, dacă aș putea să mă exprim așa. Știu că nu e cea mai bună descriere pentru această perioadă, dar noi chiar facem parte dintre cei care au reușit să pună accent pe părțile bune și să se bucure de lucrurile mici, chiar cele care ne lipseau într-un ritm al vieții așa cum credeam noi că e normal să fie.

Te-a ajutat simțul umorului să depășești situațiile grele din viața ta?
Faci și haz de necaz?

Hazul de necaz e specific românilor și mi se pare cel mai sănătos, mi se pare că deja e o calitate să poți face asta. Și da, mă ajută și cred că pe noi toți ne ajută această atitudine, mai ales la câte probleme avem ca popor, ca țară, normal că trebuie să mai și râdem de ele.

Dan Badea: „N-am curaj să spun ce defecte am’
Care sunt defectele pe care ți le recunoști și asumi? Ai curajul să-mi spui lucrul ăsta?

Un defect ar fi că n-am curaj să-ți spun ce defecte am.

Ce vicii ai? Și dacă nu ai, cum ai reușit să rămâi atât de… curat în lumea grea în care te învârți de atâția ani?

Am redescoperit vinurile românești și aș spune că un pahar de vin seara sau după show e binevenit, dar nu cred că e un viciu, mai degrabă un deliciu!

Citește și: Cum și-a cerut Dan Badea soția în căsătorie:”Din reflex, am făcut și o plecăciune”/ EXCLUSIV

Citește și: Edward Sanda și Cleopatra Stratan și-au ales deja nașii? Dan Badea:”Noi ne dorim”

Citește și: Cu ce se ocupă Daniel Pavel, după Survivor, și ce planuri are cu viitoarea lui soție:„În toamnă, de ziua mea…’/ EXCLUSIV

Citește și: Gina Pistol și-a făcut o intervenție estetică la nivelul feței.Cum arată acum

Dan Badea: „Nu-mi place circul’
În urmă cu câțiva ani, ți se dusese buhul de tip agresiv. Care este
adevărul până la urmă? Poate fi un tip atât de amuzant și vesel și agresiv (verbal sau fizic) totodată? Îți mai ieși din fire sau consideri că ți s-a construit o imagine falsă?

Cei care mă cunosc, chiar și doar ca artist, știu că nu am cum să fiu un tip agresiv și nici nu am fost vreodată. Când a apărut știrea că aș fi fost agresiv, am făcut o dezmințire pe pagina mea de Facebook și atât, pentru că nu mai voiam să redeschid niște capitole de mult închise din viața mea. Nu-mi place circul și întotdeauna am făcut tot posibilul să-l evit.

Fiecare experiență ne maturizează și ne ajută să evoluăm! Tu cu ce lecții ai rămas din prima căsătorie și pe care să le poți aplica acum, așa încât să nu mai repeți greșelile de atunci și respectivul deznodământ?

Cel mai important este să îți alegi bine omul alături de care vrei să îți trăiești restul vieții.