Cum se simte Benone Sinulescu după ce a fost externat

0

Benone Sinulescu a fost externat după două săptămâni petrecute pe patul de spital. La scurt timp după ce a fost externat, soţia artistului a făcut primele declaraţii privind starea de sănătate a acestuia.

Cum se simte Benone Sinulescu. Noi detalii despre starea de sănătate
„Benone este acasă de câteva ore şi e conştient şi întremat!”, a declarat Elena Sinulescu, potrivit Libertatea.

De asemenea, directorul medical al Spitalului Judeţean Arad a declarat că starea de sănătate a artistului era mult mai bună când a fost externat.

„Pacientul a plecat de la noi într-o situaţie mult mai bună decât a sosit”, a precizat directorul Spitalului Judeţean Arad.

Profesorul Anton Hadăr, prieten apropiat al artistului, a declarat cu câteva zile înainte să fie externat că starea de sănătate a lui Benone Sinulescu a ecoluat în mod pozitiv.

„Maestrul se simte bine, atât cât poate să se simtă un om. E vesel, comunica tot timpul. Este sub asistenţa medicilor, se ocupă specialiştii de starea sa. S-a făcut RMN. Acum RMN e supus analizelor unor mari specialişti din toată România, persoane foarte, foarte pregătite. Încă nu s-a luat decizia finală. Mai durează probabil o zi, două. Am vorbit cu soţia sa”, a transmis profesorul Hadăr.

Reamintim că artistul a fost internat din 10 iulie la Spitalul Judeţean de Urgenţă Arad și a fost supus mai multor seturi de analize medicale, în toată această perioadă.

Iniţial, familia l-a internat într-un centru de îngrijiri paleative, ulterior fiind transferat la secția UPU a Spitalului Județean Arad. Potrivit impresarului care a făcut unele declarații imediat după ce acesta ar fi ajuns la spital, se pare că starea de sănătate a lui Benone Sinulescu a început să se deterioreze în urmă cu un an, însă, din cauza pandemiei, nu a mai avut acces la medicul specialist, iar situaţia lui s-a agravat.

Artistul suferă de Alzheimer şi de câţiva ani are probleme grave cu inima.