D-a aflat! Anunț de ultimă oră despre Fuego! Ce s-a întâmplat cu îndrăgitul artist

0

Îndrăgitul artist Fuego a vorbit recent, în cadrul unui interviu, despre problemele de sănătate pe care le are, precizând că le ține sub control cu ajutorul medicamentelor. Artistul a precizat că a moștenit afecțiunea de la tatăl său.

Fuego a făcut o dezvăluire fără precedent! Artistul are probleme de sănătate. Cum se tratează
În cadrul unui interviu pentru Antena Stars, Fuego a declarat că a fost predispus încă din naștere la probleme cardiace, subliniind că a moștenit această afecțiune de la tatăl său. Artistul precizează că ține afecțiunea sub control cu ajutorul unor medicamente pe care ”le ia orice român în fiecare dimineață”.

„În momentul în care vii dintr-o genă și moștenești ceva de la părinți, în speță, problema pe care a avut-o tatăl meu cu inima … eu tratez lucrul acesta, prin pastile, care nu sunt niște pastile foarte complicate, pe care le ia orice român în fiecare dimineață. Asta nu înseamnă că sunt un om bolnav. Încerc să mă întrețin, încerc să fac lucruri frumoase pentru corpul meu, nu degeaba am și slăbit aproape 12 kilograme”, a mărturisit Fuego.

Nu mi-am imaginat că lucrurile se vor precipita în acest mod
Fuego a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care le spunea fanilor că a fost nevoit să anuleze concertul reprogramat pe data de 8 octombrie de la Sala Palatului din București. Acesta spunea că a decis să anuleze spectacolul după ce numărul de cazuri de coronavirus a crescut din nou.

”Sunt dezamăgit, dragii mei, pentru că de fiecare dată mi-am pus atâtea speranțe în realizarea acestui proiect și de fiecare dată ele mi-au fost înșelate! Chiar am crezut, cu tot sufletul, că voi putea susține concertul de pe 8 octombrie, de la Sala Palatului din București! Nu mi-am imaginat că lucrurile se vor precipita în acest mod și că vom ajunge la o situație atât de gravă în doar câteva săptămâni!”, spune artistul.

Concertul a fost reprogramat pentru 1 martie
Paul Surugiu spune că atât organizatorii, cât și artiștii din orchestră, au insistat să reprogrameze evenimentul pentru data de 1 martie 2022. Artistul anunță că biletele cumpărate rămân valabile.

”Din nefericire nu putem susține concertul pe 8 octombrie, din cauza tuturor restricțiilor și recomandărilor, iar organizatorii alături de care colaborez, precum și artiștii din orchestră, au insistat să-l reprogramăm pe data de 1 martie 2022, când sperăm că lucrurile se vor așeza puțin!

Biletele achiziționate rămân valabile și vă mulțumesc deschis, din suflet, tuturor celor care nu și-au retras biletele și așteaptă, ca și noi, să ne putem întâlni și să vă pot arăta cel mai spectaculos concert al vieții mele, alături de peste 100 de artiști pe scenă, invitați și sonorități dintre cele mai interesante!

Viața nu ne lasă virgule și nici nu ne lasă să alegem, așa cum ar fi corect și cum ne-am dori de multe ori! Sper din suflet să înțelegeți și să-mi fiți aproape! Vă mulțumesc din nou pentru toată susținerea și vă aștept cu toată dragostea mea și cu nenumărate surprize pe 1 martie 2022 la Sala Palatului, alături de Orchestra Metropolitană și Corul Accoustic, ambele dirijate de Daniel Jinga!”, a scris Fuego pe pagina sa de Facebook. scrie capital.ro