Dan Alexa, adevarul despre relatia cu Anamaria Prodan: „Ea m-a ajutat foarte mult”

0

Dan Alexa a vorbit, intr-o emisiune TV, despre relatia sa cu Anamaria Prodan. Sportivul a spus, de asemenea ca nu-si mai aminteste de incidentul din 2019 cand a fost lovit de impresara.

“Anamaria Prodan ti-a dat un pumn sau o palma, la Giurgiu?”, a fost intrebarea pusa de moderator.

“Nu mai stiu ce-a fost! Va zic adevarul. Nici nu mai stiu”, a spus Alexa, potrivit GSP. Antrenorul a marturisit ca incidentul i-a afectat imaginea si ca de atunci nu a mai avut oferte in Liga 1.

„Dar nu crezi ca incidentul ala te-a tras foarte mult in jos?, a mai fost intrebat antrenorul.

„Sunt convins ca da. Si-acum imi zice lumea cand ma vede. A fost o situatie in care, ca barbat, e foarte greu sa reactionezi. Si bine ca n-am ripostat. Am inteles-o pe Ana, dar pana la un punct. Dar a trecut”, a raspuns Alexa.

“A fost iubire intre tine si Anamaria Prodan?”
, Alexa a raspuns: “Nu! Ce intrebare e asta? A fost foarte mult respect si ea m-a ajutat foarte mult. Mai ales la Calarasi, unde a adus multi jucatori, a adus si bani. Ea e genul de impresar care se implica total”.

Alexa, despre divortul dintre Anamaria Prodan si Reghe:
„Nu sunt nici de partea ei, nici a lui Reghecampf, divortul e problema lor. Au probleme, ei stiu cel mai bine ce e acolo. Imi pare rau ca au iesit lucruri foarte urate in presa. Dar, ca parere personala, ar trebui sa isi spele lucrurile in familie”

Dan Alexa a spus ca Anamaria Prodan este in continuare impresarul sau, insa cei doi “au cam rupt legaturile”.

Legat de divortul care tine prima pagina a ziarelor, Alexa a marturisit ca nu tine partea niciunuia si ca ar trebui sa isi spele lucrurile in familie. “Au probleme, ei stiu cel mai bine ce e acolo. Imi pare rau ca au iesit lucruri foarte urate in presa”, a mai spus Alexa, potrivit sursei mentionate mai sus.