Dan Capatos se confruntă cu probleme grave de sănătate. Care este verdictul medicilor

0

Dan Capatos are motive să se îngrijoreze în privința stării sale de sănătate. Gazda emisiunii Xtra Night Show de la Antena Stars a rămas cu sechele după atacul ischemic tranzitoriu pe care l-a suferit în 2019, iar de curând a făcut o vizita la un medic specialist pentru un control mai amănunțit.

Se pare că, din cauza accidentului cerebral de acum doi ani, jurnalistul este predispus la alte afecțiuni neurologice și trebuie să fie cât mai atent să-și supravegheze stilul de viață, adoptând unul cât mai sănătos posibil.

„Doctorii mi-au spus ultima dată că sunt predispus în viitor la demență și Alzheimer. Lumea nu știe că intru la bolnavi cronici! Am făcut atac ischemic tranzitoriu acum doi ani, când nu-mi mai simțeam jumătate de cap.

Un sfert de oră am fost paralizat pe partea stângă. Avusesem puseu de tensiune, l-am simțit din avion, începea să-mi clipocească așa imaginea.

Și asta din cauza hipertensiunii arteriale de care sufăr de mai multă vreme”, a povestit Dan Capatos.

Acum doi ani, Dan Capatos a avut parte de o vacanță de coșmar. Vedetei i s-a făcut rău în timp ce se afla în avion, alături de soția și familia lor. Prezentatorul TV a simțit cum i-a amorțit jumătate din cap și nu mai vedea bine.

A moștenit predispozițiile de la mama lui
Atacul cerebral nu este unic în familia lui Dan Capatos. Mama lui a avut aceeași problemă medicală pe vremea când jurnalistul avea 18 ani. Din fericire, femeia și-a revenit.

„Mama a făcut un accident vascular. Aveam 18 ani pe atunci, eu vorbeam de la Ploieşti. Doctorii îmi spuneau că e bine şi peste cinci zile m-au sunat şi mi-au zis să vin că are nevoie de însoţitor. Era legumă. Din fericire şi-a revenit”, a declarat Dan Capatos, acum câțiva ani, în emisiunea Un show păcătos de la Antena 1.