Dana Rogoz și soțul ei au aniversat 17 ani de relație. Cum a fost cerută de soție de regizorul Radu Dragomir

0

Actrița Dana Rogoz și regizorul Radu Dragomir, soțul ei, sunt împreună de 17 ani, însă cei doi s-au căsătorit abia în anul 2012. După trei ani de mariaj a apărut și primul copil Vlad Luca, acum în vârstă de 6 ani. Cuplul mai are și o fetiță, Lia Elena, care a venit pe lume anul trecut.

Dana Rogoz, în vârstă de 35 de ani, și soțul său, Radu Dragomir, care are 54 de ani, formează un cuplu de nu mai puțin de 17 ani. Abramburica și cunoscutul regizor și-au oficializat relația abia în urmă cu nouă ani. În decursul mariajului lor au rezultat doi copii – Vlad Luca, în vârstă de 6 ani, și Lia Elena, în vârstă de 1 an.

„Am împlinit 17 ani de relație, cu brațele pline. ❤”, a scris Dana Rogoz pe contul de Instagram, în dreptul unei imagini în care apare alături de Radu și de copiii lor.

Ce diferență de vârstă este între Dana Rogoz și soțul ei
Cei doi s-au cunoscut când Dana avea doar 19 ani, pe platourile de filmare. Pe atunci, amândoi lucrau la Pro TV și filmau pentru serialul „La bloc”, iar după aproape doi ani de lucru împreună, între ei s-a înfiripat o poveste de dragoste care a trecut proba timpului.

„Între noi este o diferență de 19 ani, dar este o diferență doar pe hârtie, sincer. (…) Ceea ce mă bucura cel mai mult este că în continuare Radu îmi este și cel mai bun prieten. Ne cunoaștem atât de bine, încât discuțiile noastre pentru cei din jur par de cele mai multe ori eliptice și fără sens. Când mă gândesc la el, parcă mă gândesc la mine, și invers. Îl simt, iar el mă simte. Îl iubesc, iar el mă iubește”, a recunoscut cu sinceritate Dana Rogoz.

Cum a fost cerută Dana Rogoz în căsătorie
În privința cererii în căsătorie, Dana Rogoz își amintește cu plăcere de acel moment. Mai mult, ea a spus că totul a fost perfect și a impresionat-o într-atât de mult încât a plâns de fericire. Totul s-a întâmplat la Praga, având parte de cea mai frumoasă priveliște.

„Momentul cererii în căsătorie s-a petrecut în prima noastră rulotă, cumpărată de Radu special pentru a găzdui acest eveniment, dar și pentru viitoarea lună de miere. Eram în cel mai bun loc din Praga, cu cea mai frumoasă priveliște. A scos inelul, a rostit întrebarea, am răspuns da, ne-am îmbrățișat. Și am început să plângem, stând așa îmbrățișați minute bune. A fost extrem de emoționant pentru amândoi, deși hotărârea o luasem fiecare cu mult timp înainte”, a povestit Dana Rogoz pe blogul personal.

Dana Rogoz are un soț cu „experiență”
Regizorul Radu Dragomir este în momentul de față la ce-a de-a doua căsătorie. Înainte de Dana Rogoz, acesta s-a iubit cu actriţa Ozana Oancea, cu care are și un copil, pe Barbu. Cei doi au fost căsătoriți mai bine de 10 ani, iar după divorț multă lume a acuzat-o pe Dana că le-a spart casa.

La ceva timp după despărțire, fosta soție a regizorului Radu Dragomir l-a acuzat pe acesta că a părăsit-o pentru o „extraopțiune”.

„E un om care şi-a părăsit familia pentru o extraopţiune. E problema lui, până la urmă, cum se împacă cu statutul lui de om care a plecat din casă către o femeie foarte tânără! Cred că m-ar fi durut mult mai tare dacă femeia pentru care a plecat el de lângă noi ar fi fost cineva care să-mi semene în vreun fel, cu care să mă pot compara în vreun fel, din punct de vedere al vârstei, al mediului”, a spus actrița Ozana Oancea.

Spune ce crezi