Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit astăzi! Singurele imagini de la marele eveniment

0

Veste bombă în showbiz! Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit astăzi. Prezentatorul TV și frumoasa sa iubită au fost surprinși

de către paparazii Spynews.ro în timp ce se pregătesc de zor pentru marele eveniment. Singurele imagini din cea mai importantă zi pentru cei doi!

Update 2
Așa cum probabil vă așteptați, de la marele eveniment nu a putut lipsi nici frumoasa Ramona Olaru. În urmă cu puțin timp, paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe asistenta de la

Neatza cu un buchet imens de flori pentru proaspeții căsătoriți. Vedeta a ales o rochie superbă, lungă și vaporoasă, de un roz pal.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au ajuns la restaurantul prezentatorului TV. Din câte putem observa și în imagini, se pare că ceremonia va avea loc, căci, nu doar cei doi și-au făcut prezența, ci și mai mulți invitați.

Doamnele, elegante, cu rochii superbe, iar domnii cu buchete de flori in mână pentru frumoasa vedetă. Printre numele cunoscut din

showbiz, paparazii noștri au suprins-o pe solista de la Taraful Rutenilor, Carmen Chindriș. Vă ținem la curent, în timp real, cu cel mai așteptat eveniment din showbiz!

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu se căsătoresc în aceste momente! Imagini exclusive cu cei doi
Este vestea bombă a zilei! Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au decis să-și unească destinele pentru totdeauna, înainte de venirea pe lume a celui mic. Dar să începem cu începutul, nu-i așa? În jurul orelor 10:00 au început pregătirile la restaurantul pe care îl deține celebrul prezentator TV

din Capitală. Omul de televizune pregătea ultimele detalii cu anagajații și, din câte puteți observa în imaginile surprinse de către paparazzii Spynews.ro, mai multe baloane de toate culorile au fost aranjate la intrarea în local.

La un moment dat, surpriză: frumoasa Gabriela Prisăcariu își face și ea apariția, însă nu oricum, ci machiată și aranjată ca la carte. Blondina a ales să îmbrace o salopetă vaporoasă și a fost surprinsă în timp ce se îndrepta către restaurantul iubitului său. La scurt timp, cei doi au plecat spre casă. În jurul orelor 12:30, paparazzii noștri l-au surprins pe Dani Oțil super elegant. Prezentatorul TV a ales o cămașă albă și o pereche de pantaloni nude pentru marele eveniment.

Orele 13:00. Gabriela Prisăcariu este surprinsă în timp ce iese cu o rochie superbă, de culoare albă. Fotomodelul arată spectaculos și radiază de bucurie. Desigur că pentru o asemenea zi atât de specială, blondina a ales și o coafură pe măsură, care se potrivește de minune cu ținuta și make-up-ul.

După imaginile surprinse de către paparazzii noștri, frumoasa vedetă a postat pe contul său de Instagram și o imagine cu inelul pe care a ales să-l poarte în ziua cea mare: un fluture superb, din argint. De asemenea, din câte puteți observa și în imagini, blondina a lăsat la vedere și un pic din superba sa rochiță.

Cât despre cine îi va găti la nuntă lui Dani Oțil, și normal că bunul său prieten, Nicolai Tand. Chiar prezentatorul de la Neatza a dezvăluit acest lucru, pe contul său de Instagram, în urmă cu câteva ore. scrie spynews.ro