Daniela Iliescu a atras toate privirile la o terasă! Viitoarea mămică este însărcinată în luna a opta

0

Culiță Sterp a fost recunoscut de câțiva copii la o terasă. Ce a urmat i-a stârnit râsul Danielei Iliescu și a făcut-o să fie fericită.

Culiță Sterp și Daniela Iliescu urmează să-și întâmpine bebelușul în scurtă vreme, căci doctorii i-au spus viitoarei mămici că va naște în data de 10 iunie. Până va venni pe lume băiețelul, cei doi îndrăgostiți se bucură de zilele în doi, astfel că ies destul de des în oraș.
Fostul Faimos a fost recunoscut de câțiva copii la o terasă, acolo unde era împreună cu iubita lui.

Culiță Sterp a fost recunoscut de copii la o terasă. Daniela Iliescu a izbucnit în hohote de râs
Culiță Sterp s-a reîntors în țară după ce a refuzat să mai intre pe traseele din Republica Dominicană, acolo unde participa la Survivor România.

Fostul Faimos a decis că familia este mult mai importantă și că trebuie să-și petreacă timp prețios alături de mămica viitorului său copil, având în vedere că a lipsit atât de mult pe toată perioada sarcinii.

Ca orice îndrăgostiți care abia s-au revăzut, Culiță Sterp și Daniela Iliescu au luat decizia de a ieși în oraș pentru a-și petrece timpul împreună.
Acolo, Culiță a fost recunoscut de mai mulți copii care i-au mărturisit că l-au recunoscut de la televizor. Ce a urmat, a făcut-o pe Daniela Iliescu să râdă cu poftă.

„Unde am fost, la Exatlon?”, i-a întrebat Culiță pe copii.

„Da, te-am văzut”, a răspuns unul din ei.

Daniela Iliescu le-a mărturisit fanilor și cum s-au gândit la numele pentru copilaș, misiune ce nu a fost una tocmai ușoară și a precizat că nu va divulga încă nimic.

„Înainte să aflăm mai multe despre sexul copilului și să știm dacă este fată sau băiat, noi aveam niște nume și de fete și de băieți care ne plăceau, dar acum aștept să vină Culiță înapoi și să ne hotărâm care va fi numele copilului, dar asta cred că este cel mai bine să vă anunț după ce voi naște.
Vreau mai întâi să-l văd, să-l țin în brațe, să știu că totul este bine și apoi vom spune la toată lumea care este numele bebelușului”, a spus Daniela Iliescu.