Daniela Iliescu a primit un cadou special pentru viitorul bebeluș: „Dragă Baby Culi…”

0

Daniela Iliescu mai are puțin și va deveni mămică pentru prima oară. Vedeta a primit un cadou special pentru viitorul bebeluș. Iată despre ce este vorba!

Daniela Iliescu mai are puțin și își va strânge la piept micuțul așteptat de toată lumea. Până atunci, iubita lui Culiță Sterp primește diverse cadouri și atenții pentru viitorul bebeluș. Recent, aceasta a fost surprinsă cu un cadou special pentru băiețel.

Daniela Iliescu a primit un cadou special pentru viitorul bebeluș
Culiță Sterp și Daniela Iliescu vor deveni părinți în curând, chiar dacă bebelușul lor se lasă în continuare așteptat. Cel mic este programat să vină pe lume la mijlocul lunii iunie, așa că toată familia este în continuare cu sufletul la gură.

Până atunci, iubita Faimosului acceptă cu bucurie cadourile primite din suflet pentru viitorul bebeluș, iar recent aceasta a primit un pachet special pentru micuț.

„Dragă Baby Culi, îți doresc să ai zile însorite și pline de bucurie atunci când îmbraci aceste hăinuțe mici”, se arată în scrisoarea primită de Daniela Iliescu.

Culiță Sterp este entuziasmat, dar și nerăbdător să-și cunoască băiatul, însă recunoaște că are mari emoții pentru Daniela, care a decis că va naște natural.

„Am decis, de comun acord, ca acest copil să vină pe lume în mod natural, atunci când o vrea el să vină. Adică vom evita, pe cât posibil, operaţia de cezariană. Termenul indicat de medic e, undeva, la jumătatea lunii iunie, dar nimeni nu poate spune cu exactitate.
Până atunci, vă pot spune că am nişte emoţii cum nu cred că am mai trăit în viaţa mea. Niciodată nu mi-aş fi putut imagina că voi avea parte de asemenea emoţii !”, a mărturisit Culiță Sterp.

Daniela Iliescu primește întotdeauna mesaje de la internauții, astfel că este emoționată până la lacrimi, având în vedere că este destul de sensibilă în această perioadă.
”Cât de frumoasă, simplă, cu sufletul curat, cu o bunătate ce se citește pe chip! ❤️ Naștere ușoară și multă sănătate ție și bebelușului! 🥰/ cea mai frumoasa mămică 😍😍/ Superba! Naștere ușoară!/ Superba ❤️❤️❤️ o burtica frumoasa😍/ Ești superba 😍😍😍😍 naștere ușoară Daniela 💋💋 ”, sunt doar câteva din cuvintele scrise de fani.