Daniela Iliescu, imagini emoționante alături de Culiță Sterp de la Survivor România

0

Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp, a publicat câteva imagini emoționante alături de viitorul tătic.

Chiar dacă Faimosul se află încă în Republica Dominicană pentru filmările la Survivor România 2021, Daniela Iliescu a ținut să posteze câteva imagini emoționante din vremea în care Culiță Sterp se afla în țară alături de ea.

Deși Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp, este în general o persoană discretă ce nu dorește să se afișeze alături de iubitul ei, de data aceasta sentimentele au luat amploare așa că viitoarea mămică a postat câteva imagini emoționante alături de Faimos, de pe vremea când acesta era încă în țară.Daniela Iliescu și-a petrecut întreaga sarcină alături de familie, dar și de cei apropiați lui Culiță, oameni ce o iubesc necondiționat și îi sunt alături la fiecare pas.

Culiță Sterp se află încă la Survivor România, iar acest lucru o face pe Daniela Iliescu să fie mai agitată ca oricând, dat fiind faptul că în luna iunie îl va aduce pe lume pe băiețelul artistului.După cele spuse de mama Geta, Culiță Sterp nu va putea fi alături de viitoarea mămică atunci când va naște, însă este așteptat cu nerăbdare acasă.

„Băiețelul lui se naște cam prin 10 iunie, maxim 15 iunie.
Dar din câte am înțeles nu e gata competiția. Copilul e deja spre ușă, poziția e bună. Acum așteptăm. Eu am crezut că va fi gata până atunci.

Sigur că nu îi face bine (n.r – Danielei). Să vină și Culiță sănătos.(…) Culiță, într-adevăr, a fost mai gagicar, Daniela știa. Dar sper de aici încolo să își vadă de treabă. Acest Survivor a fost armată pentru el.

Și ea a mai plâns acolo în colțul ei. Dar i-am spus să privească lucrurile așa cum sunt. Și-ar dori când naște să fie întâmpinată de el, cu flori, cu aplauze”, a declarat mama lui Culiță Sterp.