Daniela Iliescu, primul mesaj după ce Culiță a plecat de la Survivor

0

Ce mesaj a transmis Daniela Iliescu după ce iubitul său a decis să plece de la Survivor România.

Vestea că unul dintre concurenții de la Survivor România pleacă din competiție i-a șocat pe mulți dintre fanii emisiunii. Culiță Sterp a luat decizia de a refuza să mai intre pe traseele din competiție, pentru a ajunge cât mai repede acasă la familia sa.

În doar câteva zile, Daniela, iubita lui Culiță Sterp, urmează să devină mamă pentru prima dată.
Faumosul a fost eliminat, iar în câteva zile își va putea strânge familia în brațe.

Anunțul despre eliminare a ținut-o cu sufletul la gură pe Daniela Iliescu, mai ales că vineri după-amiază nu știa nimic despre ce se întâmplă cu iubitul său și doar aflase de Consiliul de urgență, care îl viza pe unul dintre cei mai vechi concurenți.

Daniela i-a transmis un mesaj emoționant iubitului său
„Felicitări, campionul nostru! Abia aștept să te văd lângă familia ta”, este mesajul postat în Instastory, pe care Daniela Iliescu l-a distribuit cu urmăritorii ei, la scurt timp după ce a primit vestea că tatăl băiețelului său îi va fi alături curând. Ieri, aceasta își exprima dorința de a-l vedea pe Culiță acasă, mai ales că a observat cât de abătut este.

Daniel Pavel a anunțat un Consiliu de urgență, după ce Culiță a refuzat să participe la proba de imunitate.

„Anunțul pe care vreau să-l fac se referă la Culiță. El și-a manifestat dorința de a părăsi competiția Survivor România. Motivația lui este legată de faptul că psihic, mental, nu mai este prezent în această competiție.
Se află cu gândul acasă, lângă iubita lui care se pregătește să nască. El astăzi refuzat să intre pe traseu și a declarat că nu vrea să mai facă parte din această competiție. Am luat o decizie în ceea ce-l privește pe Culiță.

Motivele sunt de înțeles. Prima dată în viață se naște băiatul lui și își dorește să facă parte din acest eveniment, însă suntem la Survivor.
Decizia noastră este aceea de a-l descalifica. Din acest moment, Culiță nu mai face parte din competiția Survivor România. Mâine înainte de joc, Culiță va avea ocazia să-și ia rămas bun de la Faimoși și Războinici”, a anunțat Dan Pavel, în consiliul de nominalizare.