De ce Benone Sinulescu și soția lui, Elena, nu au copii. Mărturisirile făcute de artist despre drama din viața lor

0

Artistul Benone Sinulescu a spus motivul pentru care el și Elena Sinulescu nu au avut copii.

Benone Sinulescu și soția lui, Elena, sunt căsătoriți de aproximativ 40 de ani. Însă, cei doi nu au devenit niciodată părinți. Care este, de fapt, motivul?

De ce nu au Benone Sinulescu și soția lui, Elena, copii
Benone Sinulescu este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Cântărețul a fost mereu un bărbat apreciat și chiar adulat de doamne și domnișoare.

Nea Beni, cum îl alintă prietenii, a povestit că de-a lungul vieții a primit multe avansuri din partea femeilor, însă a preferat să cucerească inima unei singure femei, anume Elena Sinulescu.

„Am avut multe cereri în căsătorie, în tinereţe. Fetele veneau pur şi simplu la spectacole şi mă cereau de bărbat. Mai târziu, mă trezeam la concerte cu mulţi tineri. Venea câte unul şi spunea că e fiul meu. Odată, la Iaşi, a venit un băiat şi a spus: «Mi-a zis mama că sunteţi tatăl meu».

Mă uitam la el, nu semănam. Altădată, la Timişoara, am păţit la fel. A venit altul şi mi-a spus, tot aşa, că sunt tatăl lui”, a povestit Benone Sinulescu în trecut, pentru click.ro.

Într-un interviu, artistul spus de ce el și Elena Sinulescu nu au putut da naștere unui copil. Benone Sinulescu a povestit că din cauza unor probleme de sănătate pe care le-a avut soția. Elena Sinulescu a pierdut câteva sarcini.

Cu toate acestea, Elena i-a rămas soție și parteneră de viață mai bine de 40 de ani.

„Nu avem copii, ea a pierdut câteva sarcini”, a declarat acum câțiva ani marele artist al României.

Averea celor doi va fi moștenită de nepoți
Benone Sinulescu se află acum într-o stare extrem de gravă din cauza problemelor de sănătate, astfel artistul și-ar fi făcut testamentul încă de acum șase ani.

Potrivit actului, toată averea sa îi va reveni chiar soției lui, Elena Sinulescu. La moartea acesteia însă, averea va fi împărțită în mod egal nepoților cuplului, având o familie destul de numeroasă, chiar dacă, din păcate, nu au copii.