De ce nu se căsătorește chef Cătălin Scărlătescu. Ce urăsc femeile la el

0

Chef Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai buni bucătari din țara noastră, care se bucură de mare succes și în plan internațional. Celebrul jurat de la Chefi la Cuțite are o carieră recunoscută și poate spune că are tot ce își dorește, dar nu poate fi la fel de optimist când vine vorba de căsătorie. Nu are o femeie lângă el, dar asta și din cauza defectelor lui.

Ce urăsc femeile la Scărlătescu

Chef Cătălin Scărlătescu a ajuns deja la o vârstă, dar nu s-a căsătorit și în acest moment nu are o relație. Este un bărbat curtat și apreciat de multe femei, dar nu a găsit-o pe cea căreia să-i jure iubire veșnică în fața altarului. Totuși, de-a lungul timpului a cunoscut multe femei și a trăit alături de ele experiențe interesante.

Carmen, sora lui Cătălin Scărlătescu, a oferit o explicație în ceea ce privește motivul pentru care fratele ei nu s-a căsătorit până acum. Astfel, ea a precizat că acesta o iubește prea mult pe ea și îi oferă mai multă atenție ei decât femeilor de lângă el atunci când sunt toți în același loc.

Mai mult, ea spune că pe toate iubitele lui Scărlătescu le-a sfătuit să încerce să îi atragă atenția prin orice metodă, pentru că bucătarul este mai pretențios și greu de cucerit. Astfel, trebuie să ai răbdare dacă vrei ceva serios cu Cătălin.

„Pur și simplu știi cum sunt femeile. Au nevoie de atenție și oricare ar  fi relația, în momentul în care bărbatul de lângă tine nu îți dă ție  toată atenția și o împarți cu altă femeie, chiar dacă este mama, sora că  și cu mamele au fetele probleme. Eu mă simt ciudat de multe ori și eu  încerc să le explic. Pe calea aceasta le zic să stea liniștite și să  încerce să îi câștige atenția mai mult decât o fac’, a spus Carmen.

Scărlătescu, despre femeile din viața lui

Chef Scărlătescu recunoaște că nu se pricepe deloc la relații, dar este destul de atent când face parte dintr-una. Bucătarul spune că nu este un om al aventurilor și preferă relațiile serioase și cu greu se mai desparte de cineva de care apucă să se îndrăgostească.

Totuși, se sperie și pleacă imediat ce vede ceva ciudat la partenera de viață. Cea mai lungă relație a lui a fost de cinci ani și în tot acel timp s-a atașat mult de iubita lui.

„De fiecare dată e ceva serios. Că nu duci ceva neserios în casă. Nu de foarte mult timp. La relații nu am fost bun niciodată, pentru că mă sperie. Când văd ceva care nu este în regulă, dispar imediat. Cea mai lungă relație a vieții mele a fost de 5 ani, iar pe final mi-a zis: «Tu când erai înăuntru, erai de mult plecat». Și-a dat fata seama că eu dacă am prins o chestie care nu îmi place fug. Eu sunt un veșnic îndrăgostit. Nu îmi trece niciodată’, a spus Cătălin Scărlătescu.