Despărțire în showbiz-ul din România. Daniela Crudu și iubitul ei și-au spus „Adio!”

0

Daniela Crudu și iubitul ei au ales să meargă pe drumuri total diferite. Paginile personale de pe conturile de socializare ale fostei asistente TV vorbesc de la sine, bruneta postând fotografii în care apare doar ea.

După scandalurile pe care leâ-a avut în trecut cu foștii ei iubiți, Daniela Crudu a devenit mult mai rezervată în ceea ce privește viața ei amoroasă și nu s-a mai afișat cu oricine, însă atunci când a făcut-o, a și pornit discuții controversate în mediul online.

Daniela Crudu a avut o relație care nu s-a terminat tocmai roz cu un croat care nici măcar în momentul de față nu îi dă pace și încearcă cu orice preț să îi recucerească inima. Chiar și așa, fosta asistentă TV și-a văzut de drum și s-a îndrăgostit de un bărbat misterios. Potrivit Spynews, fosta asistentă TV a recunoscut acum câteva luni că este într-o relație și că este îndrăgostită peste măsură, însă nu a vrut să dea prea multe detalii despre bărbatul cu care se iubește, dar iată că nici despărțirea nu a întârziat să apară.

Daniela a şters toate fotografiile cu iubitul misterios

Un prim semn care demonstrează marea despărțire ar fi faptul că fosta asistentă TV a șters fotografiile în care apărea și iubitul ei misterios. Mai mult decât atât, bruneta a postat pe contul ei personal de Instagram și o piesă tristă, care probabil sugerează stările și momentele prin care trece.

Daniela Crudu, încă o relație eșuată

Ultima relație cunoscută a Danielei Crudu nu s-a terminat prea bine. Vedeta a avut parte de un episod traumatizant, atunci când a fost bătută de fostul iubit croat. Relația s-a terminat imediat după incident, iar bruneta nici nu vrea să mai audă de acel bărbat.

„De croat nu mă mai interesează. Nu-l mai halesc. Să nu-i mai văd fața ăluia niciodată. Am văzut poze vechi cu el prin telefon și am avut o stare proastă. Nu vreau să-l mai văd în viața mea. Îl urăsc! Cum să mă întorc la el? Îmi dă mesaje de pe conturi false pe Instagram încontinuu.

Nu vreau să-i mai văd mecla ăstuia. Pentru mine nu mai există acest om. E un om rău, urât. Nu știu de ce nu mi-am dat seama de la început, de obicei am un feeling la oameni. M-a luat valul, așa. Nu am avut timp să ne cunoaștem că noi stăteam doar în vacanță”, a declarat Daniela Crudu.