Doliu în lumea muzicii populare. Artist mort la 25 de ani din cauza unei ocluzii intestinale

0

Doliu în lumea muzicii populare. La prezentarea în secţia de urgențe a spitalului din Arad, artistul avea tensiunea foarte mică și se afla în stare de șoc, potrivit aradon.ro

Întrucât afecţiunea era în stadiu foarte avansat, medicii au decis să-l opreze de urgenţă. Deşi a supravieţuit intervenţiei chirurgicale, acesta a decedat ulterior pe secția de terapie intensivă.

Adrian Bâc a absolvit Liceul de Arte Plastice „Sabin Drăgoi”, apoi a studiat contabilitate și informatică la Universitatea Aurel Vlaicu, potrivit sursei citate. Pasiunea pentru muzică l-a determinat, însă, să se dedice în totalitate carierei de solist. Acesta împlinise 25 de ani pe data de 29 mai.

 

Doliu în lumea muzicii populare. Curg mesajele de condoleanţe pentru tânărul artist

Prietenii cântărețului au scris mesaje de condoleanțe pe rețelele de socializare. Aceștia sunt devastați de durere și spun că interpretul era prea tânăr pentru a avea un asemenea sfârșit. Printre mesajele de condoleanţe, sunt şi unele care îi acuză pe medici că nu ar fi intervenit la timp pentru a-l salva.

Intervenție de succes a eroilor de la Spitalul Județean Arad!

Offffffff! Nu se mai termina atrocitățile din spitalele arădene!? Dumnezeu să-l odihnească!

Nu pot să cred ca ai plecat așa de repede….acum vei cânta printre îngeri. Dumnezeu să te odihnească prieten drag… Nu te vom uita”, a scris unul dintre prietenii lui Adrian Bâc.

Unde te grăbești viață? Ai fost și vei rămâne o voce deosebită, caldă și plăcută! Cea mai dragă voce a sufletului meu! Îmi pare atât de rău! Dumnezeu să îl aibă în paza sa veșnică, de-a dreapta Sa pentru totdeauna! Îngerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu. Sincere condoleanțe!”, a scris alt prieten.

Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace suflet frumos, prea devreme ai plecat de lângă noi, îngerii să te vegheze și să aibă grijă de tine acolo sus în cer, vei rămâne în sufletul nostru, Adrian Bâc”, este mesajul unui alt cunoscut de-al interpretului.