Doliu în medicină. Un medic extrem de cunoscut a pierit: „Om și profesionist de un caracter aparte”

0

Un medic neurolog a murit. Kalman Schwarz a decedat, în urmă cu doar câteva ore. Lumea medicinei este îndoliată.

Medicul neurolog Kalman Schwarz a murit. Bărbatul a fost un neurolog reputat și fost șef al Secției Neurologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița. Plecarea lui a îndoliat zeci de suflete.

A murit Kalman Schwarz
Kalman Schwarz a murit, în această după-amiază. El a lăsat în urma lui multă durere și suferință. Medicul a salvat sute de suflete. Specialistul se afla pe lista celor mai apreciați medici ai Spitalului Județean de Urgență Bistrița, iar veste cutremurătoare a luat cu asalt foarte multe persoane.Anunțul morții doctorului a venit în urmă

cu puțin timp de către Gabriel Lazany, managerul Spitalului Județean de Urgență Bistrița, care regretă uriașa pierdere.

„Cu mult regret ne luăm rămas bun de la cel care a fost Dr. Kalman Schwarz, medic primar în specialitatea neurologie, ani la rând medic șef al Secției Neurologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița.

Om și profesionist de un caracter aparte, Dr. Kalman Schwarz și-a dedicat viața pacienților și echipei pe care a coordonat-o cu dăruire. Dumnezeu să îi așeze sufletul în rândul drepților! Condoleanțe familiei îndurerate!”, a scris Gabriel Lazany pe Facebook.

Spune ce crezi