Doliu în televiziunea din România. Claudia Ion a pierdut lupta cu viața

0

Este doliu în România. Claudia Ion a murit la vârsta de 53 de ani. Boala de care suferea s-a agravat și mai mult în ultimul an din viață.

Claudia Ion a decedat. Ea a condus vânzările TVR, Kanal D şi Antena pentru o perioadă lungă de timp. Femeia se lupta de mai mult timp cu o boală nemiloasă. Afecțiunea îi măcina organismul de mai mult timp.

Claudia va fi condusă pe ultimul drum, joi 20 mai 2021.
Ea va fi înmormântată în comuna Ion Luca Caragiale, satul Mărginenii de Sus, din judeţul Dâmboviţa, unde avea o casă de vacanţă.

Cine a fost, de fapt, Claudia Ion
Claudia Ion s-a ocupat de vânzările TVR, Kanal D şi Antena. În ultima perioadă a vieții sale a lucrat în grupul Intact Media.

Ea a început acest job la 1 septembrie 2015 ca director de vânzări Antena 3, un departament nou înfiinţat al postului de ştiri din grupul Intact. La o lună distanță, femeia a fost numită director comercial pe toate staţiile Intact. Doi ani mai târziu, în 2017, a fost numită şi Channel Manager şef la Antena 1.

Claudia a lucrat şapte ani la regia de publicitate ArboMedia (1999-2006), pe
mai multe poziţii, în ultimii ani ca director general adjunct, în compania condusă atunci de Şerban Ciuşcă.

În trecut, ea a fost director comercial al Televiziunii Publice.

Timp de 10 ani, (cinci mandate) Claudia Ion a fost în boardul EGTA, Asociaţia regiilor de vânzări pentru televiziune şi radio, de la Bruxelles.

Ea era mama a doi băieți minori.

„Dumnezeu să o ierte. Odihnă ușoară!”.