Drama trăită de fiul actorului Ciprian Fanaca. Acesta și-a pierdut ambii părinți

0

Fiul actorului Criprian Fanaca, fost component al trupei de comedie Divertis, trăiește o dramă cumplită la doar 11 ani. Rămas în urmă cu șase luni și fără mamă, Radu este crescut de bunica maternă, însă aceasta simte că a ajuns la capătul puterilor.

Ciprian Fanaca a murit în urmă cu șase ani, la doar 53 de ani, după o perioadă îndelungată de luptă cu o maladie crâncenă, cancerul. Actorul a murit în somn, fiind găsit de soția sa fără viață, dar și de Dan Iliescu, liderul trupei Timpuri Noi și bun prieten al său. Radu, la cei 11 ani ai săi, nu și-l amintește foarte mult pe părintele lui, însă știe că a fost un artist talentat care făcea totul cu pasiune.

Din nefericire, viața a continuat să fie nedrepată cu băiețelul rămas fără tată. Și mama ei a murit, în urmă cu doar șase luni, din cauza aceleiași boli crunte. De atunci, cea care îl crește pe copil este bunica maternă, care plânge când își amintește de chinurile prin care fiica ei, dar și soțul său, au trecut înainte de a-și da ultima suflare.

Fiul actorului Ciprian Fanaca, rămas orfan de ambii părinți, la doar 11 ani

Femeia a povestit cum Ciprian și mama lui Radu s-au cunoscut, culmea, prin ea, fiind prietenă bună cu actorul de comedie. Când a aflat că fiica ei s-a îndrăgostit de acesta, a decis să nu se pună în calea fericirii lor, deși diferența de vârstă era de nu mai puțin de 25 de ani. Au dat naștere unui copil minunat, foarte inteligent, care își dorește să devină inginer, Radu, dar care însă de la o vârstă fragedă suferă cumplit și este victima prejudecăților colegilor de școală, copilăria lui fiind cu mult întristată.

Acum, Radu și bunica lui locuiesc într-un apartament în chirie, având banii rămași de pe urma vânzării mașinii regretatei sale mame. Aceștia însă se termină rapid, iar cei doi nu vor mai avea resurse să își ducă traiul de pe o zi pe alta. De-a lungul timpului, și colegii actorului Ciprian Fanaca l-au ajutat pe Radu și pe bunica lui, tocmai cunoscând situația dificilă cu care se confruntă aceștia, mai ales după decesul mamei copilului.