Elena Udrea, mesaj sfâșietor înainte de Paște: „Fetița mea, un copil care trece prin drama de a fi lăsată fără mamă pentru a doua oară”

0

Elena Udrea va petrece sărbătorile de Paște fără fiica sa și a decis să transmită un mesaj dureros.

Elena Udrea a transmis un mesaj dureros, chiar înainte de Paște. Fosta politiciană care a primit șase ani cu executare în dosarul „Gala Bute” a decis să spună ceea ce simte, chiar înainte de Paște.

Elena Udrea își va petrece Paștele fără iubitul ei, Adrian Alexandrov, dar și fără fetița sa, Eva Maria.
Ajutată de Adrian, Elena Udrea a transmis un mesaj:

Le multumesc tuturor celor care se roaga pentru mine si fetita mea, un copil care trece prin drama de a fi lasata fara mama pt a doua oara! Pe cand avea doar 12 zile, m-au luat de langa ea timp de 3 luni… cand avea cea mai mare nevoie de mine, si care acum intelege ca mama ei nu mai este acasa, desi i-am promis ca vom fi de Paste impreuna!

Va intorc gandurile bune si ma rog la randul meu, ca nicio mama sa nu treaca prin momentele grele prin care trec in acest moment!”
#elenaudrea>, a fost mesajul postat de Adrian Alexandrov, pe pagina sa de socializare, în numele Elenei Udrea.

Elena Udrea va fi extrădată în România

Elena Udrea a fost arestată în 7 aprilie, în timp ce se afla în Bulgaria. Justiţia din Bulgaria a decis extrădarea Elenei Udrea în România pentru ispăşirea pedepsei de 6 ani dispusă în dosarul Gala Bute. Sentinţa nu este definitivă