Elena Udrea, primul mesaj din arest. Fostul politician se consideră nevinovat si a dat prima declaratie: „Sunt arestată ilegal!”

0

Elena Udrea urmează să fie adusă în țară, unde va fi închisă pentru șase ani pentru ilegalitățile comise. Astăzi, fostul politician a transmis un mesaj pentru toți cei care o susțin, dar și pentru statul român, pe care îl acuză de Nedreptăți la adresa ei.

Elena Udrea, acuzații la adresa statului român
Elena Udrea trăiește cea mai grea perioadă a vieții sale. Fostul politician a primit o sentință grea, de șase ani, dar refuză să își accepte vinovăția. Marți, 19 aprilie, judecătorii bulgari au decis ca fostul ministru să fie extrădat în România, decizie pe Care o va contesta.

Astăzi, blonda a transmis un mesaj important pe contul de socializare al soțului său. Udrea le-a mulțumit tuturor celor care au susținut-o și i-au transmis mesaje de încurajare până acum, pentru că datorită lor a suportat totul mai ușor. Ea susține că este arestată ilegal și reclamă „nedreptatea și nelegalitatea” la care ar fi supusă, pe motiv că nu ar fi singura vinovată.

„Vă mulțumesc tuturor celor care ați înțeles că sunt arestată ilegal, cu încălcarea Constituției României și a Deciziei CJUE, deopotrivă! Vă mulțumesc tuturor celor care mă susțineți direct sau indirect, prin opiniile pe care le exprimați în mod public. Este nu doar cauza mea, ci și cauza apărării Constituției. Implicarea voastră îmi dă putere să trec peste acest greu moment și îmi dă speranța că nedreptatea și nelegalitatea la care sunt supusă vor lua sfârșit în curând.”, a scris Udrea pe profilul soțului său, care astăzi a mers să o viziteze în Bulgaria.

Fiica Elenei Udrea ar fi traumatizată
Elena Udrea a mărturisit că această încercare este greu de suportat din cauza faptului că fiica sa trebuie să stea fără mamă, deși nu este prima dată. La arestarea anterioară, micuța avea doar 12 zile de când venise pe lume atunci când mama sa a fost închisă timp de trei luni.

“Le mulțumesc tuturor celor care se roagă pentru mine și fetița mea, un copil care trece prin drama de a fi lăsată fără mamă pt a două oară! Pe când avea doar 12 zile, m-au luat de lângă ea timp de 3 luni… când avea cea mai mare nevoie de mine, și care acum înțelege că mama ei nu mai este acasă, deși i-am promis că vom fi de Paște împreună!”, a adăugat Udrea.

Elena spune că cel mai tare o doare ca i-a promis fiicei sale că vor petrece Paștele împreună, iar acum o va dezamagi.