ELIMINARE în lacrimi la Survivor România 2021. CINE a părăsit competiția dintre Elena Marin, Maris Crăciun și Albert Oprea?

0

Emoții uriașe în consiliul de eliminare de la Survivor România 2021. Cine a părăsit competiția din Republica Dominicană dintre Elena Marin, Albert Oprea și Marius Crăciun?

 

Penultima săptămână de la Survivor Romania 2021 se incheie cu un consiliu de eliminare, presărat cu multe emoții și suspans. Pentru cine se termină competiția din Republica Dominicană.

Cine a părăsit competiția Survivor România 2021?

Concurenții de la Survivor România 2021 s-au luptat săptămâna aceasta în jocurile individuale. Elena, Marius, Albert, Maria, Zanni și Andrei au parcurs cele mai dificile trasee din Repubica Dominicană și cu multe obstacole.

Concurenții au dat totul pe traseele de la Survivor Romania 2021, dar in ciuda eforturilor, Elena, Albert și Marius au fost propuși spre eliminare.

 

După o zi plină de surprize, emoții puternice și presiune uriașă în cadrul jocului de recompensă, concurenții au fost nevoiți să treacă prin emoții și mai mari în cadrul consiliului de eliminare.

Mai este doar o săptămână până la Marea Finală, unde toți concurenții vor să participe și să câștige premiul de 250.000

de lei.

A fost o săptămână foarte grea pentru concurenții de la Survivor România 2021, deoarece aceștia s-au duelat în jocurile individuale.

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021, a anunțat numele concurentului care a primit cele mai puține voturi din partea celor de acasă.

 

După ce a fost favoritul publicului mai bine de 10 ediții consecutive, Albert din echipa Războinicilor s-a clasat în această seară pe ultima pozitie în topul preferințelor publicului,

lucru care i-a adus eliminarea.

După ce a aflat că va părăsi competiția Survivor România 2021, Albert a izbucnit în lacrimi și cu greu a reușit să țină un scurt discurs despre experiența din Republica Dominicană.

„Am venit aici cu gândul de a câștiga și de a ajunge în Finală. Regretele pe care le-am spus, sunt singurele, pentru că știam că se pate ajunge la momentul ăsta, de a părăsi competiția, și nu îmi doream deloc.

Aș fi vrut să-mi îndeplinesc visul, acela de a fi în Finală și cel mai important să mă țin de promisiunea pe care i-am făcut-o tatălui meu, asta mă doare cel mai tare.

Mai sunt și multi oameni care m-au votat atât de multe săptămâni și și-au dorit să mă vadă acolo.

Îmi cer scuze, am facut tot ce am putut, nu am avut niciodată gândul de a renunța.

Dacă v-am dezamăgit, nu am avut intenția asta.

Plec cu multe amintiri frumoase, o ultimă amintire pe care mi-a oferit-o Zanni. A fost un gest foarte frumos pentru mine.”, a spus Albert Oprea cu ochii în lacrimi.

 

Urmăriți materialul video de mai jos, pentru a afla tot ce a declarat Albert Oprea înainte de a părăsi competiția Survivor România 2021.