Este doliu în lumea televiziunii. O frumoasă prezentatoare TV a murit

0

Raffaella Carra a murit. Cântăreaţa, prezentatoarea şi realizatoarea de televiziune avea 78 de ani.

Este doliu în televiziune. Cântăreața Raffaella Carra a murit. Anunțul decesului a fost făcut de agenția de presă Ansa de către Sergio Japino, care i-a fost partener mai mulţi ani. Prezentatoarea TV avea o boală care în ultima perioadă „îi atacase trupul subţire, dar plin de energie”.

Italia și-a pierdut una dintre femeile de succes. Raffaella Carra a activat o bună parte din carieră la RAI. Artista a prezentat numeroase programe şi la TVE şi este responsabilă pentru succesul unora precum „Caliente, caliente” şi „Hay que veni al sur”.

Raffaella Carra s-a retras din televiziune
Raffaella a transmis în decembrie 2016 că se retrage din televiziune. La acel moment a zis că este timpul să facă loc noilor generații. În ultimii ani de viață, ea a căutat noi artiști pentru a-i lansa în showbiz. „Visul meu era să găsesc noi talente”, a declarat ea în urmă cu cinci ani într-un interviu acordat Canale 5.

Una dintre ultimele sale colaborări cu televiziunea a fost
rolul de jurat în varianta italiana a emisiunii „The Voice”.

Raffaella Carra se numea, de fapt, Raffaella María Roberta Pelloni. Femeia şi-a petrecut cea mai mare parte din cariera sa lucrând la programe pentru televiziunea publică italiană. „La RAI am avut de toate. Când văd unele imagini îmi amintesc de epoca respectivă, dar nu obişnuiesc să mă văd pentru că nu mi-a plăcut să fac asta niciodată”, mărturisea vedeta.şi-a

petrecut cea mai mare parte din cariera sa lucrând la programe pentru televiziunea publică italiană. „La RAI am avut de toate. Când văd unele imagini îmi amintesc de epoca respectivă, dar nu obişnuiesc să mă văd pentru că nu mi-a plăcut să fac asta niciodată”, mărturisea vedeta.

Prezentatoarea TV este născută pe 18 iunie 1943, în Bologna.
Ea debutat în cinema la vârsta de 9 ani, în filmul „Tormento del passato” (1952). Şi-a început cariera în televiziune la începutul anilor 1970, devenind populară în Italia, Spania şi America Latină. Între emisiunile de televiziune pe care le-a găzduit se numără „Carràmba che sorpresa!”, „¡Hola Raffaella!”, „Canzonissima”, „En casa con Raffaella”, „Pronto… Raffaella?”, „A las 8 con Raffaella”, „Ma che sera”, „La hora de Raffaella Carrà” şi „Domenica in”.

Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără „Tuca Tuca”, scrisă de fostul său partener Gianni Boncompagni, „Tanti Auguri”, devenit un fel de imn al comunităţii gay din Grecia, şi „A far l’amore comincia tu”. Cântăreţul italian Tiziano Ferro i-a dedicat, în 2007, o melodie, „E Raffaella è mia”.