Ești născut în august? Uite ce spune data nașterii despre tine și destinul tău

0

Dacă ești născut în august, află ce spune data nașterii despre tine. Care este simbolistica numerelor și cum se calculează numărul destinului în Numerologie. Previziuni pentru fiecare dată din calendar.

Ce spune data nașterii despre tine

Se spune că luna nașterii îți marchează personalitatea, iar despre cei născuți în luna august știm că sunt lideri neînfricați, nu se tem să-și exprime părerile, se descurcă bine în relațiile interumane, sunt autoritari, încăpățânați, dar și foarte sufletiști. Oamenii născuți în luna august au toate șansele să urmeze o carieră într-un domeniu care presupune analiză, atenție la detalii și multă logică.

Născut pe 1 august – Cei născuți pe 1 sunt puternici și foarte independenți. Se bazează exclusiv pe forțele proprii. Tratează totul ca pe o provocare și nu le place să li se spună ce au de făcut.

Născut pe 2 august – Sunt diplomați, caută siguranța, nu le plac ambiguitățile și nu sunt foarte deschiși spre ieșirea din zona de confort. Au abilități psihologice și nu le place să iasă în evidență.

Născut pe 3 august – Au carismă, sunt foarte sociabili și ies în evidență fără să-și propună. Se descurcă de minune în negocieri, astfel că mulți fac carieră în domeniul vânzărilor.

Născut pe 4 august – Sunt foarte serioși, atât în ceea ce privește viața sentimentală, cât și munca. Sunt oameni cu principii, preciși și inspiră încredere celor din jur.

Născut pe 5 august – Le place să călătorească, nu suportă restricțiile de niciun fel și sunt foarte adaptabili. Au un mare talent în găsi soluții rapide la orice fel de problemă.

Născut pe 6 august – Sunt corecți, de încredere, altruiști și foarte săritori. Sunt înclinați spre domeniul medical, dar în același timp au și simț artistic.

Născut pe 7 august – Sunt genul care preferă să lucreze singuri. Sunt meditativi, curajoși, au un spirit de observație ascuțit și o intuiție foarte bună.

Născut pe 8 august – Detestă mediocritatea, au inițiativă, sunt competitivi, au simțul afacerilor și al banului. Le place să lucreze singuri.

Născut pe 9 august – Sunt extravaganți, idealiști, implicați mereu în acțiuni umanitare, inclinați spre sfera asrtistică.

Născut pe 10 august – Au mentalitate de învingător, abilități strategice și manageriale, sunt loiali și devotați.

Născut pe 11 august – Sunt idealiști prin definiție. Sunt diplomați, înțelepți, le place studiul și au putere mare de convingere.

Născut pe 12 august – Sunt dornici de schimbare, au o fire prietenoasă, sunt energici și le place să lucreze în echipă.

Născut pe 13 august – Simț practic, creativi, disciplinați, tradiționaliști. Fac din meserie o adevărată artă.

Născut pe 14 august – Au mai multe talente, găsesc soluții la orice, sunt curioși, independenți și adaptabili.

Născut pe 15 august – Sunt sensibili și generoși, sunt pasionați de arte și limbi străine. Le place să călătorească și nu suportă să fie dependenți de cineva.

Născut pe 16 august – Sunt interesați de tot ce înseamnă cultură și filosofie, au o personalitate puternică și sunt foarte apreciați în domeniul lor de activitate.

Născut pe 17 august – Buni manageri, nu îi interesează banii, cât provocarea de a face ceva deosebit și de a se remarca. Au o viziune largă și sintetică.

Născut pe 18 august – Au un simț acut al afacerilor și al banilor. În același timp au și talent politic, reușesc tot ce își pun în minte.

Născut pe 19 august – Sunt organizați și eficienți, le place libertatea, sunt foarte intuitivi, au aspirații nobile, sunt expansivi la interior, dar își controlează emoțiile destul de abil.

Născut pe 20 august – Foarte bune colaboratori sau asociați. Pot face carieră ca și consultanți în anumite domenii. Au atenție la detalii, o gândire foarte profundă și analitică.

Născut pe 21 august – Sunt plini de vitalitate, genul de oameni care se remarcă imediat la o petrecere. Au putere mare de convingere, ceea ce îi face buni pentru domeniul vânzări.

Născut pe 22 august – Îi interesează tare să facă avere, au un destin măreț, care promite mult, dar drumul până la succes nu este ușor deloc. Pot ajunge să aibă putere politică și faimă.

Născut pe 23 august – Au un destin schimbător, dar nu le lipsește faima. Au mai multe talente, reacționează spontan, pentru ei viața este o aventură.

Născut pe 24 august – Sunt foarte fideli, altruiști, implicați, responsabili. Au talente actoricești deosebite.

Născut pe 25 august – Au o intuiție excelentă, o judecată logică și dreaptă, pot face carieră în domeniul justiției. Nu suportă restricțiile, preferă să lucreze independent.

Născut pe 26 august – Cariera contează mai mult pentru ei decât relațiile sociale și familia. Se descurcă excelent în afaceri.

Născut pe 27 august – Sunt autoritari, dar nu sunt duri. Impun respect, relaționează ușor și îi inspiră pe ceilalți.

Născut pe 28 august – Se simt în largul lor când au libertate de mișcare, dar au nevoie de încurajări pentru a reuși. Sunt buni strategi, care văd bine în perspectivă.

Născut pe 29 august – Sunt vizionari, detestă banalitatea, au obiective mari și ambițioase. Au mare nevoie de atenția celor din jur.

Născut pe 30 august – Sunt sensibili și caută armonia în tot ceea ce fac. Au darul vorbirii și își fac foarte repede prieteni. Sunt creativi și au mare putere de convingere.

Născut pe 31 august – Au o minte clară, lucidă, sunt oameni cu principii bine împământenite. Sunt disciplinați, perseverenți și organizați.

Cifra destinului în Numerologie se calculează adunând cifrele din data nașterii tale, după exemplul: 01.10.1991 – 1+1+1+9+9+1 = 22 = 4.