Fiul Cjelanilor a primit o nouă lovitură dură. Fulgy a fost condamnat la doi ani de închisoare

0

Fiul Cjelanilor a primit o nouă lovitură dură. Fulgy a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare, dar cu toate acestea el are un drept de apel în zece zile. Iată care este motivul pentru care tânărul va sta după gratii!

În urma scandalului cu un jurnalist, Fulgy a fost condamnat la doi de de închisoare cu suspendare. Fiul Clejanilor a mai primit o nouă lovitură destul de dură, atât pentru el, cât și pentru membrii familiei.

Fulgy, condamnat la doi ani de închisoare
Fulgy nu va sta în spatele gratulor, dar va fi obligat să se trateze la dezontoxicare sau la psihiatrie, potrivit deciziei magistraților. Fiul Clejanilor va fi nevoit să facă și muncă în folosul comunității, la Protecția Copilului sau la Arhiepiscopie. După ce a avut un scandal destul de sever cu un jurnalist, Fulgy a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare.

Fiul Clejanilor nu este la prima abatere, deoarece acesta a mai avut probleme cu legea și în trecut.

Fulgy a mai fost chemat în instanță după ce a tâlhărit un jurnalist
La finele anului trecut, în dosarul în care Fulgy este judecat pentru că a tâlhărit un jurnalist, magistrații i-au impus să meargă la medic, pentru a-și rezolva problemele de comportament, avertizând că, în caz contrar, îl vor duce cu forța la psihiatrie sau la dezintoxicare.

Decizia magistraților- document oficial

,,În temeiul art. 233 din C. pen., cu aplicarea art. 396 alin.(2) din C. pr. pen., condamnă pe inculpatul MANOLE DAN CONSTANTIN FULGERAS , la pedeapsa de 2 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie-fapta din 10.07.2021. În baza art. 66 alin.(1) lit. a, b, şi a art. 67 şi 68 alin.(1) lit. b din C pen. interzice inculpatului dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat şi dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în oricare alte funcţii publice, pe durată de 3 ani de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri.. În baza art. 65 alin.(1) şi (3) rap. la art. 66 alin.(1) lit. a şi b din C pen interzice inculpatului drepturile de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat şi dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în oricare alte funcţii publice, pe durata executării pedepsei principale în caz de executare a acesteia. În baza art. 91 din Codul penal, instanţa suspendă sub supraveghere pedeapsa de 2 ani de închisoare aplicată inculpatului, pe un termen de supraveghere de 2 ani”, se arată în documentul oficial al magistraților.