Flavia Mihășan a născut un băiețel perfect sănătos: „Te iubim fără limite”

0

Fumoasa dansatoare Flavia Mihășan și-a strâns deja bebelușul în brațe și trăiește cele mai frumoase clipe.

Așteptarea a luat sfârșit. Frumoasa Flavia Mihășan a dat vestea cea mare, în urmă cu puțin timp. Fosta „vecină” de la Neatza cu Răzvan și Dani a devenit mamă pentru a doua oară.

Vedeta a ținut totul ascuns până astăz i, când s-a fotografiat alături de băiețelul său supeeb, pe contul său de Instagram.
Spre deosebire de prima sarcină, Flavia Mihășan a spus în urmă cu câteva luni că își dorește să nască prin cezariană, așa că bebelușul a venit pe lume ieri și a creat multă bucurie în rândul familiei.

„Ieri a venit pe lume minunea asta de bebe!
E perfect, e dulce si bun! ♥️ Te iubim fara limite, copilul nostru! @moldovanmariuss ♥️”, a scris Flavia pe contul său de Instagram, în dreptul primei imagini cu micuțul, iar comentariile nu au întârziat să apară.

„Sănătate multă la toată familia/ Bine ai venit, bebe frumos și bun! Te așteptam! Lumea va fi mai senina cu tine in ea! 🎂👏🙏/ Bine ai venit, bebe nr. 2!! 😍 Sa fie sanatos si norocos!! ❤️/ Yeeey, bine ai venit, bebe norocos 💜 sa fiți fericiți toți, împreună, mereu 🌼🌿”, sunt doar câteva mesaje pe care prietenii le-au trimis imediat ce au aflat fericita veste.

Flavia Mihășan își dorește o familie numeroasă

Fosta vecină a lui Răzvan Simion și Dani Oțil a mărturisit că a plănuit cu mare atenție să fie o diferență mică între copii, precizând totodată că atât ea, cât și iubitul ei, Marius Moldovan, mai au frați, așa că și-au dorit familie mare. Așadar, între micuțul Carol și cel de-al doilea copil va fi o diferență de aproximativ 2 ani.
„Da, exact ăsta a fost planul. Ne-am dorit ca între copiii noștri să nu fie o diferență mai mare de doi ani, așa că suntem într-adevăr norocoși că s-a întâmplat cum am vrut.

Atât eu, cât și Marius avem frați, suntem foarte apropiați de ei și am vrut ca și Carol să-și iubească frățiorul sau surioara, iar el să fie iubit la rândul lui de un frățior sau o surioară”, a dezvăluit blondina într-un interviu pentru revista VIVA!.