Florin Cîţu: „Nu ar trebui să avem discuţii despre valul patru al pandemiei”

0

Florin Cîțu a vorbit despre valul patru al pandemiei Sars-Cov-2. Premierul României a mărturisit că nu ar trebui să existe discuții, deoarece în țara noastră există doze suficiente de vaccin anti-COVID-19 pentru a evita un nou val.

Premierul Florin Cîţu a afirmat că nu ar trebui să existe discuţii cu privire la un al patrulea val al pandemiei de COVID-19. El spune că în România avem toate dozele necesare pentru a se vaccina toată lumea şi să evităm acest al patrulea val.

Ce a anunțat premierul României Florin Cîțu
„Tot aud discuţii despre valul patru al pandemiei. Nu ar trebui să avem aceste discuţii. În România avem toate dozele necesare ca să se vaccineze toată lumea. Nu e obligatoriu, dar avem dozele de vaccin. Ne vaccinăm, nu mai avem val patru. Acest val patru există doar dacă nu vrem să ne vaccinăm. Vreau să lăsăm în spate pandemia”, a declarat Florin Cîţu, joi la Alba Iulia.

În data de 10 iunie 2021, Ioana Mihăilă a afirmat că dacă nu ne vom vaccina ne putem aștepta la un val patru mai intens.
Întrebată cum vede reluarea cursurilor din toamnă, ministrul Sănătăţii a afirmat: „Voi susţine ca, la interior, dacă distanţa nu se poate respecta, copiii să rămână cu mască, cel puţin cei care nu sunt vaccinaţi”.

Spune ce crezi