Florin Pastramă, o nouă gafă! Brigitte, enervată la culme de comportamentul soțului ei: „Trebuie să înțeleagă că nu așa merge treaba”

0

Conflictele se țin lanț de familia lui Brigitte Pastramă. Fericirea vedetei nu a durat prea mult timp, asta pentru că Florin i-a stricat surpriza femeii iubite. Este cunoscut faptul că cei doi au o relație tumultoasă, presărată în mod egal atât cu iubire, cât și cu certuri puternice.

De data asta, conflictul în familia Pastramă s-a iscat chiar în ziua aniversării Sarei, fiica lui Brigitte. Astfel, pregătirile pentru petrecere erau în toi atunci când între Florin și soția lui au început să își reproșeze diverse lucruri.

Brigitte l-a trimis pe Florin să îi cumpere Sarei un buchet de 101 trandafiri, surpriză pentru marea petrecere a fetei, cu ocazia împlinirii frumoasei vârste de 14 ani.

În timp ce soția lui Florin Pastramă făcea ultimele pregătiri, Florin a venit cu buchetul de trandafiri pentru sărbătorită, dar și cu alt buchet pentru Brigitte.

Gestul a impresionat-o extrem de tare pe partenera lui de viață, mai ales că, în ultima perioadă, Brigitte a declarat că soțul ei nu mai este deloc atent cu ea, iar micile surprize au dispărut de tot din viața celor doi. Bucuria vedetei nu a ținut, însă, prea mult, asta pentru că Florin i-a mărturisit că a primit florile pe gratis.

Brigitte și-a pus soțul la punct
După ce Florin Pastramă i-a spus că a primit florile de la doamnele vânzătoare, Brigitte a lăsat tot ce făcea înainte de venirea lui și și-a pus soțul la punct. Vedeta s-a simțit deranjată de comportamentul lui Florin și i-a spus să se întoarcă la florărie să achite buchetul.

Mai mult, Brigitte a spus că nu este de acord ca soțul ei să profite de pe urma altor oameni care își câștigă din greu banii.

“ Îmi doresc ca Pastramă să nu mai negocieze cu oamenii săraci. Florile nu sunt nemuritoare. Trebuie sa înțeleagă ca nu așa merge treaba. O sa îl trimit pe Pastramă să vă dea banii. Nu mi se pare corect. Știu ca oamenii muncesc. De la bogați vreau fără bani, nu de la săraci. Vreau reduceri de la ăia cu diamante. De la oamenii care trăiesc din puțin nu vreau. Pe noi ne-a binecuvântat Dumnezeu și nu vreau sa fac așa ceva .” a spus vedeta în propria emisiune tv.

Spune ce crezi