Gabriela Cristea, amintiri dureroase din căsnicia cu Marcel Toader. Adevărul despre divorț: ”Vai de capul meu!”

0

Gabriela Cristea este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi din țară. Celebra prezentatoare TV este fericită acum, are o familie frumoasă și sănătoasă și de declară o femeie pe deplin împlinită. Totuși, viața ei nu a fost deloc una roz, mai ales cât timp a fost căsătorită cu Marcel Toader.

Gabriela Cristea, o căsnicie de groază
Marcel Toader a fost un sportiv de mare perfomanță și, ulterior, a devenit om de afaceri. A fost cunoscut pentru relațiile controversate în care a fost implicat, printre care și cea cu Gabriela Cristea, care nu s-a terminat deloc bine.

Prezentatoarea TV și fostul jucător de rugby au fost căsătoriți din 2008 până în 2013. Relația lor a fost una plină de probleme? Care s-a terminat cu un divorț greu, scandaluri. Gabriela a mărturisit mereu că fostul ei soț era extrem de agresiv, iar acesta ar fi fost chiar principalul motiv pentru care a ales să se despartă de el.

De ce a divorțat de Marcel Toader
Gabriela este fericită acum, are o familie minunată, dar nu poate uita cât a suferit in trecut. În emisiunea pe care o moderează, a vorbit despre chinul pe care l-a îndurat și despre faptul că a fost nevoită să treacă singură peste tot.

Vedeta a mărturisit că nu a avut nevoie de un alt bărbat pentru a se vindeca, ci doar de liniste, lucru pe care îl recomandă tuturor. Nu a intrat intr-o relație nouă până când nu s-a simțit pregătită și vindecată complet, pentru că nu a vrut să facă și pe altcineva să sufere.

”Eu nu am avut (n.r. nevoie de un partener „tampon” între două relații serioase). Eu am preferat… După ce am divorțat, că știe toată lumea că am trecut printr-un divorț… vai de capul meu, poate și din cauza faptului că a fost un divorț zgomotos, și urât, și apăsător, și angoasant, am avut nevoie de o perioadă foarte lungă de pauză, în care nu m-a interest ca cineva să fie în viața mea în niciun fel”, a spus Gabriela Cristea.