George Clooney și Amal Clooney se pregătesc să devină părinți: „Deja începe să i se vadă burtica de gravidă”

0

La cei 60 de ani, George Clooney se pregătește să devină tătic pentru a treia oară. Se pare că soția sa, Amal Clooney, în vârstă de 43 de ani, ar fi din nou însărcinată. Vestea cea mare a fost dezvăluită de câțiva apropiați ai cuplului.

În urmă cu patru ani, George Clooney și Amal deveneau părinți pentru prima oară. Soția starului internațional a născut gemeni, o fetiță, pe nume Ella, și un băiețel, Alexander, iar cei doi părinți erau în culmea fericirii. Cuplul se pregătește acum pentru încă un copil.

În presa internațională au apărut tot mai multe zvonuri potrivit cărora, George Clooney urmează să devină, din nou, tătic. Apropiaţi ai soţilor Clooney au declarat că George şi Amal le-au dat, deja, vestea cea mare prietenilor, pe 4 iulie, atunci când au dat o mică petrecere la vila lor din Italia, de pe lacul Como.

„Amal ar fi trecut de primul trimestru de sarcină. Deja începe să i se vadă burtica de gravidă, așadar, foarte curând, toată lumea va afla”, au spus surse apropiate ale cuplului.

George Clooney, probleme de sănătate
Anul trecut a fost unul greu pentru celebrul actor. Acesta s-a confruntat cu unele probleme de sănătate. Acesta a ajuns la spital după ce a slăbit 14 kilograme, într-o perioadă scurtă de timp. Actorul a făcut această mișcare radicală de dragul artei. El a fost nevoit să slăbească foarte mult pentru unul din rolurile sale.

Ajuns la spital, George Clooney a fost supus mai multor analize, în urma cărora medicii i-au pus un diagnosticul, pancreatită. I-au prescris un tratament strict, pentru ca starea lui să nu se înrăutățească. După acest episod, actorul a aut nevoie de o perioadă de câteva săptămâni de recuperare.

„Am încercat să slăbesc prea mult într-un timp prea rapid şi m-am neglijat. Mi-a luat câteva săptămâni să îmi revin şi, fiind şi regizor la filmul respectiv, mi-a fost foarte greu să facă faţă pentru că aveam nevoie de multă energie. Filmam pe un gheţar din Finlanda, ceea ce a făcut ca filmarea să fie şi mai dificilă, dar în mod cert mi-a fost de ajutor pentru a da viaţă personajului”, a declarat actorul, potrivit The Sun.