Georgiana Elisei l-a părăsit definitiv pe Jador de la Survivor România!

0

Jador de la Survivor România a rămas cu buza umflată, asta pentru că Georgiana Elisei l-a părăsit definitiv. Ce spune Faimosul?

Jador de la Survivor România a mărturisit de-a lungul timpului că și-ar dori ca Georgiana Elisei să-i fie soție, ba chiar viitoarea mamă a copiilor lui. Acum, Faimosul spune că fosta lui iubită nu-i mai dă niciun semn de viață și că l-a părăsit definitiv.
Georgiana Elisei l-a părăsit definitiv pe Jador de la Survivor România
Jador de la Survivor România a declarat că nu înțelege de ce Georgiana Elisei nu-i mai răspunde la mesaje și se întreabă dacă acesta este un semn că l-ar fi părăsit definitiv.

„Sunt singur! Gata! Dar nu stiu de ce. Mi-a dat mesaj că e gata, și mie și prietenilor mei.

Chiar am încercat să fiu cel mai cuminte posibil. Nu mai vreau să mă însor, gata. Vreau să golănesc. Vreau o fată cuminte. Nu știu ce are Negruța! Măcar să îmi explice…”, a declarat Jador.

Jador a încercat să-i transmită un mesaj direct Georgianei și să o întrebe de ce nu și-ar mai dori să reînceapă o relație cu el.
„Fată, de ce ai plecat din viața mea?! Întoarce-te înapoi, mi-e dor de tine, te iubesc. Ce ai de ai plecat? De ce, măi fată?”, a spus Jador de la Survior România.

Jador a fost întrebat cu ce colegă de la Survivor România și-ar dori să petreacă o singură noapte, iar răspunsul artistului a uluit întreg internetul.
“Sunt un băiat serios, nu aş vrea o aventură. Am văzut fetele alea nespălate timp de 4 luni… Nu pot să mă desprind, ce să mai vreau de la ele?! Dar toată lumea se aştepta să fie ceva între mine şi ea… (n.r. Roxana Ghiță)”, a declarat Jador.

Jador de la Survivor România se află acum între ciocan și nicovală pentru că nu știe ce decizie să ia în legătură cu Georgiana Elisei.
„Mi-am pierdut speranța de a-mi găsi o nevastă. Nu mă dau mare sau ceva, e realitatea: oriunde mă duc, femeile sunt curioase de mine. Și nu de mine de cine sunt eu, de Jador”, a mai spus Faimosul.