Gigi Becali, operat de urgență! Care e starea patronului de la FCSB

0

Gigi Becali, operat de urgență! Afaceristul s-a confruntat cu o ruptură de tendon produsă de ceva vreme, situația sa înrăutățindu-se în ultima perioadă. În prezent, finanțatorul FCSB se află cu mâna imobilizată într-o proteză.

Gigi Becali, operat de urgență la umăr
„M-am operat la umăr. O operație cam grea, de tendon. Am mâna imobilizată într-o proteză. La mâna stânga am făcut operație la tendon.

Aveam probleme la tendon de mult. Nu mi-am dat seama, dar tendonul era rupt. Când mi-a făcut operația era mai grav, dar nu mai contează asta. Acum mă simt bine, normal, dar am mâna imobilizată. În București m-am operat”, i-a declarat Becali jurnalistei Mihaela Bîrzilă.

Gigi Becali dă de pământ cu susținătorii LGBT: Mâine mergem să sfințim centrul Capitalei
Gigi Becali a anunțat că duminică, de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, de la ora 12.30, va parcurge, împreună cu preoții, același traseu urmat de susținătorii LGBT pentru a sfinți locurile unde au lăsat „demoni” în urma lor.

„Ceea ce fac ei e problema lor, nu le pun nicio vină. Oamenii ăștia nu fac ei ceea ce fac. Lor li se spune, demonii îi îndrumă să facă ceea ce fac. E problema lor, noi trebuie să ne facem datoria.

Eu am decis că mâine, după ce merg la Patriarhie la slujbă, la ora 12.30 ne întâlnim cu preoți, monarhi pe Calea Victoriei ca să sfințim locul. Va fi o sfințire. Vor sfinți cu apă sfințită, cu icoane și cruci. Vom sfinți toate locurile. Avem obligația ca fiecare centimetru pătrat unde au călcat acești oameni și au lăsat demoni să fie curățat. Asta este datoria noastră. Vom face asta de la 12.30. Vom face același traseu parcurs de ei”, a declarat Gigi Becali la romaniatv.net.