Gina Pistol, probleme după naștere: „Dezechilibrul alimentar, lipsa somnului”

0

De câteva luni, Gina Pistol a devenit mama cu normă întreagă. Vedeta se ocupă îndeaproape de micuța Josephine și rar mai are timp și pentru ea. Iubita lui Smiley le-a mărturisit internauților că trece prin momente dificile.

Creșterea unui copil este un o responsabilitate enorm, dar și frumoasă. Gina Pistol se bucură din plin de acest proces și de micuța sa. Însă uneori lucrurile nu sunt așa de ușoare precum par. Vedeta le-a mărturisit internauților că uneori grijile, sarcinile și stresul o copleșesc, iar acest lucru a început să aibă consecințe.

Gine Pistol a spus că după naștere a fost copleșită de toate lucrurile pe care a trebuit să le facă, iar asta s-a resimțit și asupra sănătății ei. Vedeta le-a dezvăluit internauților prin ce trece.

„Viața plină a unei femei, cu multiple task-uri și roluri: șotie, mama, iubita, gospodina și lista poate continua… Uneori, avem atât de multe de făcut, încât ne copleșesc grijile, panica și stresul, iar astea reprezintă un risc, mai ales pentru sănătatea noastră. În astfel de momente, prima consecința pe care o observ în cazul meu, este căderea parului. După naștere, știm cu toatele că aceasta este o problema des întâlnita, iar dezechilibrul alimentar, lipsa somnului, etc. amplifica și mai mult căderea parului.”, a spus Gina Pistol.

Gina Pistol, probleme după naștere
Căderea părului nu este singura problemă cu care Gina Pistol se confruntă. Vedeta a mai observat o „modificare” pe care corpul ei a suferit-o în timpul sarcinii. Iubita lui Smiley a mai mărturisit că în timp ce era gravidă numeroase alunițe i-au apărut pe gât și a cerut sfatul internauților în legătură cu acest lucru.

„Nu știu dacă ați trecut prin asta, cele care ați născut sau sunteți însărcinate. Mi-au apărut niște alunițe pe gât. Multe. Multe. Nu știu cum se numesc. Oare mai scap de ele?”, a mai spus Gina Pistol.