Horia Moculescu se confruntă cu probleme de sănătate

0

Horia Moculescu se confruntă cu probleme de sănătate la cei 84 de ani ai săi. Marele compozitor suferă de mai multe afecțiuni care uneori îl pun la pământ.

Horia Moculescu și-a însoțit fiica, pe Nidia, în urmă cu aproape o lună, la o nuntă a unui bun prieten. După petrecere, însă, compozitorului i s-a făcut rău, iar Nidia și celelalte persoane din preajmă s-au văzut nevoiți să se retragă. Artistul ar fi refuzat să anunțe salvarea, potrivit surselor Cancan.

Horia Moculescu s-a confruntat și anul trecut cu probleme de sănătate, când a ajuns să fie internat la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală. Compozitorul ar fi luat decizia din acest motiv să organizeze o întâlnire cu Nidia și mama ei ca să uite de tensiunile vechi dintre ei.

Nidia este cel mai mare sprijin al compozitorului. La 31 de ani, ea are grijă ca tatălui său să nu îi lipsească nimic. Vara aceasta a anulat orice evenimente și a plecat la mare alături de tatăl ei, timp de o lună. Cei doi au petrecut timp de calitate din dorința de a se bucura cât mai mult de aceste vremuri.

Cu un an în urmă, Horia Moculescu a fost suspect de coronavirus și a fost internat de urgență la spital. Rezultatul testului a fost negativ, a avut doar o răceală.

“Sunt o ţintă, am peste 80 de ani, am un BPOC (n.r. Boală Obstructivă Pulmonară Cronică) o boală de plămâni dobândită cu încredere şi entuaziasm după 40 de ani de fumat. Asta scrie în prospectul bolii. Atacă oamenii în vârstă”, a declarat Horia Moculescu, la momentul respectiv.

Spune ce crezi