Horoscop 29 august 2021. Zodia care plange cu lacrimi amare

0

Horoscop 29 august 2021 Berbec
Ai trecut peste destule obstacole ca să ajungi unde ești acum, dar ar fi bine să dai uitării obstacolele și oamenii asociați cu ele, ca să poți trăi senin reușita de acum.

Horoscop 29 august 2021 Taur
Renunți de bunăvoie la reproșuri și critici sau așa ar fi bine să faci, pentru că această metodă de a le arăta celorlalți că greșesc este falimentară, nu aduce decât alte probleme.

Horoscop 29 august 2021 Gemeni
Este o zi în care culegi roadele alegerilor făcute în ultima perioadă. Dacă au fost bune, vei avea motive de bucurie, dacă nu, vei avea ceva important de învățat din asta.

Horoscop 29 august 2021 Rac
Chiar dacă atmosfera nu mai e fierbinte nici în cuplu sau alte relații importante, problemele nu au dispărut, așteaptă o minte conștientă care să le rezolve cum se cuvine.

Horoscop 29 august 2021 Leu
Te bucuri de rezultatele muncii tale, dar te și înnegurezi din cauza unor nereușite, mai mult teoretice. Chiar dacă ești obișnuit să ceri mult de la tine, acum nu e cazul.

Horoscop 29 august 2021 Fecioară
Revii la starea de retragere emoțională, pentru că vrei să te simți în siguranță, confortabil, dar nu este cea mai bună alegere dacă vrei să menții relații calde cu apropiații.

Horoscop 29 august 2021 Balanţă
Te bucuri de liniștea acestei zile, dar nu este o liniște adevărată. E mai mult o delăsare în fața unor probleme pe care nu le poți rezolva așa cum știi și trebuie să cauți altfel de soluții.

Horoscop 29 august 2021 Scorpion
Poate fi o zi care să te surprindă prin situațiile care nu evoluează așa cum te așteptai, ci mai bine. Poți ajunge la concluzia că nu mai poți controla mare lucru, dar poate că nici nu este necesar.

Horoscop 29 august 2021 Săgetător
Este o zi pe gustul tău, în cea mai mare parte. Singura latură care nu-ți va fi pe plac vine de la tendința de a acorda prea multă atenție unor probleme financiare.

Horoscop 29 august 2021 Capricorn
Ești un fel de generator de stare pentru cei din jur și poate că ești obișnuit cu această postură. Poate de aceea nici nu ești atent la ceea ce au de dăruit ceilalți, care vin cu altă stare.

Horoscop 29 august 2021 Vărsător
Ești bine orientat în chestiunile practice, dar nu acestea sunt cele care îți tulbură liniștea. Tendința ta de a ascunde ceea ce simți cu adevărat este cauza reală a multor probleme.

Horoscop 29 august 2021 Peşti
Ești invitat să treci la partea practică a realizării dorințelor și această parte îți face plăcere. Există și o parte mai puțin agreabilă, tentația de a te întinde mai mult decât îți este plapuma.

Spune ce crezi