Horoscop cu Neti Sandu – ce se întâmplă în această primăvară

0

Neti Sandu a explicat ce urmează să se întâmple în următoarele luni. Din punct de vedere astrologic, această primăvară aduce foarte multe schimbări.

”Anul va fi împărțit în două. Prima parte cu Jupiter, care aduce schimbările anuale. În prima etapă suntem cu Jupiter în zodia Peștilor. Deja a intrat. Și o să facem acolo niște răscoliri interioare, niște reacomodări cu partenerul, pentru că e un an cu mulți 2, și atunci trebuie să ne centrăm noi foarte bine și după aceea să creăm o altfel de relație cu partenerul. Doi, da?

Și după ce ne pregătim bine de tot, și spiritual și sufletește și din punct de vedere al sănătății, pentru că vor fi niște combinații acolo care pot aduce sănătate foarte bună, după aceea ar trebui să recalibrăm relația cu celălalt.

Și, din primăvară, același Jupiter, mare benefic, va intra în zodia Berbecului și va fi o energie de început: de lume, de vremuri, să demarăm lucruri noi, să avem curajul Berbecului să începem lucruri noi și să ne resetăm. Cam astea sunt cele două direcții ale anului. Sunt două trăsături și o să mergem pe ele.

Fiecare dintre noi o să avem de câștigat din energia asta, din vibrația de acest fel a anului și ar trebui să fructificăm lucrurile bune, pentru că fiind un an cu 3 de 2, ar trebui să se amplifice lucrurile bune și să ținem mine să scăpăm de câte un defect, de ceva care nu ne convine, nu ne place, nu vrem să mai existe în viața noastră, să scăpăm de ele, pentru că și cele rele se pot amplifica și nu avem nevoie de așa ceva. Noi vrem să ducem o viață și mai bună”.

Ce urmează să se întâmple până la finalul lui 2022
”Eu aș zice că există o cale individuală de a ne vindeca și de a ne apăra și scăpa de lucrurile astea, care nu ne convin. Dar eu mă gândesc că așa cum am început în 2020, unde, vezi, s-a multiplicat virusul, acum nu știu dacă s-ar putea să scăpăm într-adevăr, dar eu cred în efortul ăsta individual, care e foarte important în anul care vine și în vindecarea individuală, și după aceea conlucrarea cu celălalt. Așa văd vindecarea.

Nu știu dacă asta înseamnă că o să și scăpăm de pandemie, că ea poate să existe, dar eu să-mi trăiesc viața mea și ea să dispară uite așa. Dar eu am rezolvat pentru mine. Deci fiecare pentru el, individual, trebuie să rezolve și după aceea să facă echipă cu celălalt și cu ceilalți, ca și colectivitate.” – a mai spus Neti Sandu pentru Pro TV.