Horoscop Neti Sandu 20 august 2021 – Vibrația zilei este 2

0

Neti Sandu a prezentat la Pro TV horoscopul zilnic pentru, vineri, 20 august 2021. Vibrația zilei este 2. Apar acele lucruri pe care nu credeam ca le vom mai vedea. O sa pretuim omul de langa noi și ne vom da seama de cât este de importantă relaționarea.

Leu

Este o perioadă favoarabilă negocierilor care vă vor ajuta să ajungeți pe noi culmi profesionale. Odată terminate negocierile vă asigurați un viitor financiar foarte bun!

Fecioară

Astăzi este ziua perfectă pentru comunicare pe toate planurile. Profitați de această oportunitate pentru a reuși să rezolvați și scăpați de tensiuni. Atuul de care aveți parte vă ajută și în planul carierei.

Balanță

Ați neglijat destul de mult semenele pe care corpul vi le-a transmis. Ar fi bine să începeți un set de analize pentru a vedea care este starea voastră de sănătate. Nu mai amânați.

Scorpion

Aprecierea pe care o râvniți din partea celor dragi, dar și a colegilor de la locul de muncă este în sfârșit văzută. Vă ajută și vă mobilizează acest lucru. Aveați nevoie să fiți încurajat și să vă fie văzute eforturile din ultima perioadă.

Săgetător

Un colaborator insistă foarte mult să reluați afacerile cu aceta. Deșis sunteți sceptic este  bină să acordați o nouă șansă și să lăsați trecutul în urmă. Vă prinde bine de data aceasta.

Capricorn

Persoana iubită vă face un cadou neașteptat și tare mult vă bucură acest gest. Chiar dacă nu puneți preț pe lucruri, gestul este suficient încât să vă transmită o bucurie imensă în suflet.

Vărsător

Concediul l-ați tot amânat din cauza banilor, astăzi răsare o oportunitate care vă ajută să puteți pleca într-o plimbare de care aveți mare nevoie.

Pești

Vești destul de mari sosesc astăzi pentru  voi. Aveți timp până luni să luați o decizie. Este bine să analizați corect oportunitățile, dar și riscurile pentru noul pas pe care-l faceți.

Berbec

Situația financiară este fluctuantă în acestă perioadă. Vestea bună este că o colaborare nouă vă ajută să faceți rost de bani pentru concediu.

Taur

O persoană care are de mult sentimente profunde pentru dumneavoastră prinde curaj să vă spună acest lucru. Chiar dacă nu se leagă nimic între voi vă ajută și pune pe gânduri în același timp.

Gemeni

Revin vremurile bune în viață voastră și aveți parte de surprize plăcute pe toate planurile. Începeți să străluciți și asta vă ajută la tonus, o să aveți enrgie pentru aproape orice.

Rac

Weekendul începe cu revederi și vizite prin familie. O să vă recreați alături de cei dragi.

Horoscop Neti Sandu, vineri, 20 august 2021, prezentat la Știrile Pro TV.