Horoscop rune: Ce v-au rezervat astrele saptamana aceasta. O zodie are o perioada de vis

0

Consultă horoscopul săptămânii şi află ce ţi-au rezervat astrele! Previziuni astrale pentru cele 12 zodii.

Horoscop rune 12-18 iulie 2021. Bani, dragoste, carieră, sănătate? Iată ce v-au rezervat astrele în această săptămână.

Horoscop rune 12-18 iulie 2021, pentru Berbec
Berbecul este pe punctul de a se muta din casă sau din serviciu. Va acţiona foarte hotărât şi bine în una dintre cele două oportunităţi. Dar cum Berbecul le vrea pe toate, s-ar putea să le vrea pe ambele. O acţiune asupra casei sau locului de muncă.

Horoscop rune 12-18 iulie 2021, pentru Taur
Taurul are o săptămână cu multă muncă și mulți nervi. Astrele vă încurajează să fiți puternici.

Horoscop rune 12-18 iulie 2021, pentru Gemeni
Gemenii trebuie să aibă grijă cum acţionează, unde duc banii, ce fac, ce mănâncă, cu cine discută, ce decizii iau pentru că sunt în postura de a greşi. Gemenii își vor găsi rezolvarea problemelor, purtând un dialog cu membrii familiei. Deci, nu să rezolve singuri! Nativul zodiei Gemeni nu este sfătuit să-și rezolve singur problemele. Cereți ajutor și soluționarea vine.

Horoscop rune 12-18 iulie 2021, pentru Rac
Racii îşi consolidează poziţia în familie, la muncă. Racu primește vești bune, cadouri surpriză și o sumă de bani importantă.

Horoscop rune 12-18 iulie 2021, pentru Leu
Și în această săptămână nativul zodiei Leu se bucură de fertilitate și belșug. Peste puţin timp, visele vi se vor împlini.

Horoscop rune 12-18 iulie 2021, pentru Fecioară
Pentru Fecioare, runele șoptesc să aveți puțină răbdare. Să nu forțați mâna norocului săptămâna viitoare, pentru că surprizele plăcute sunt făcute pentru cei care știu să aștepte.

Horoscop rune 12-18 iulie 2021, pentru Balanta
A apărut luna de protecție pentru nativii din zodia Balanță. Balanțele sunt în siguranță. Balanţa e tot agitată, dar încă nu şi-a învăţat lecţia. Rămâneţi calmi că totul se rezolvă.

Horoscop rune 12-18 iulie 2021, pentru Scorpion
Scorpionul este pus pe bătălie săptămâna aceasta. Lăsaţi problemele în urmă, lăsaţi necazurile în urmă. Runa îi sfătuiește să stea calmi, fără ceartă și scandal.

Horoscop rune 12-18 iulie 2021, pentru Săgetător
Foarte curând veţi afla un adevăr important cu marcaj asupra vieţii sau care îţi poate schimba viaţa. Înseamnă că Săgetătorii nu şi-au rezolvat încă această problemă. Vedeţi unde nu aţi încheiat.

Horoscop rune 12-18 iulie 2021, pentru Capricorn
Pentru Capricorn, săptămâna viitoare este o săptămână de comunicare. Primesc mesaje audio, video.

Horoscop rune 12-18 iulie 2021, pentru Vărsător
Astrele vă anunță o călătorie. V-ați pregătit? E vacanță, e frumos! Poate să fie o călătorie mai lungă, mai scurtă. În tot cazul, aveți drumuri de făcut. Vărsătorii găsesc răspunsuri la toate problemele care îi frământă numai acceptând să facă un consiliu de familie.

Horoscop rune 12-18 iulie 2021, pentru Pești
Nativul zodiei Pești este în așteptarea unei schimbări foarte importante. Să fiți pregătiți pentru schimbări! E cazul să abordaţi altfel problemele care vă interesează pentru săptămâna sceasta.