Horoscop săptămânal 25 aprilie – 1 mai 2022. Află cum va fi săptămâna pentru zodia ta, previziuni totale

0

Horoscop săptămâna 25 aprilie – 1 mai 2022. Aflați aici cele mai importante previziuni astrologice dedicate zodiilor în prima săptămână de după Paște, cunoscută și sub numele de Săptămâna Luminată. Iată ce v-au rezervat astrele pentru această perioadă!

Horoscopul săptămânii 25 aprilie – 1 mai 2022
Previziuni astrologice generale și sfaturi din partea astrelor pentru toți nativii. Vezi ce se spune despre zodia ta!

Horoscop 25 aprilie – 1 mai 2022 Berbec

Vești bune pentru nativii zodiei Berbec care și-au propus să se deconecteze de muncă și sarcini administrative și să se relaxeze. Și-au dorit mult să aibă ocazia de a sta pur și simplu, acasă, în familie, sau undeva în natură, iar acum a venit timpul pentru asta.

Horoscop 25 aprilie – 1 mai 2022 Taur

Dacă ești născut în zodia Taur pentru tine veștile bune vin din sfera profesională. Se preconizează o schimbare majoră care vine la pachet cu bunăstare materială. Nu-ți fie teamă să ieși din zona de confort.

Horoscop 25 aprilie – 1 mai 2022 Gemeni

Pentru acești nativi sănătatea este vulnerabilă. Aveți grijă să vă odihniți suficient și dacă vă îngrijorează ceva în mod special, nu ezitați să mergeți la controale de specialitate și să urmați sfaturile specialiștilor.

Horoscop 25 aprilie – 1 mai 2022 Rac

Pentru voi se deschide un nou capitol financiar, iar asta vă dă o stare de bine și multă încredere în forțele proprii. Astrele vă transmit, totuși, că nu este momentul să vă gândiți la investiții sau la achiziționarea unor credite.

Horoscop 25 aprilie – 1 mai 2022 Leu
Nativii zodiei Leu vor învăța o lecție foarte importantă pe care nu au aflat-o până acum. Astrele vă sfătuiesc să țineți pentru voi anumite amănunte legate de viața personală și de planurile pe care le aveți. Nu toată lumea are intenții bune la adresa voastră.

Horoscop 25 aprilie – 1 mai 2022 Fecioară

Apar noutăți în relația cu prietenii. Poate tocmai această perioadă marcată de sărbători vă va prilejui întâlnirea cu oameni dragi de care nu mai știați mare lucru. Prieteniile vechi sunt pe cale să vă învețe lucruri noi.

Horoscop 25 aprilie – 1 mai 2022 Balanță

Pentru cei născuți sub semnul zodiacal al Balanței se anunță o săptămână productivă în care vor trasa planuri viitor, care implică și cariera și partea sentimentală. Persoana iubită le este alături în orice și-au propus să facă.

Horoscop 25 aprilie – 1 mai 2022 Scorpion

Nativii zodiei Scorpion sunt sfătuiți să fie onești cu ei înșiși, să-și deschidă sufletul spre noi proiecte și un nou progres personal. Nu opuneți rezistență unor evenimente menite să vă facă viața mai frumoasă. Fiți curajoși!

Horoscop 25 aprilie – 1 mai 2022 Săgetător
Veți trece prin tot felul de stări pe parcursul acestei săptămâni. Astrele vă sfătuiesc să vă controlați reacțiile, să aveți grijă ce spuneți la nervi și ce promiteți în momentele în care sunteți fericiți. Cuvintele nu pot fi șterse cu buretele.

Horoscop 25 aprilie – 1 mai 2022 Capricorn

Ocupă-te de datoriile vechi și abia mai apoi gândește-te la investiții și alte planuri pe care le ai în minte. Este important să fii liber când pleci la un drum lung cum este un parteneriat sau un credit bancar pe termen îndelungat.

Horoscop 25 aprilie – 1 mai 2022 Vărsător

Este o săptămână în care vă veți simți răsfățați din toate direcțiile. E bine să vă bucurați de tot ce primiți, însă fiți cu băgare de seamă pentru că nu toată lumea vă vrea binele. Unii au interese ascunse sub masca amabilității.

Horoscop 25 aprilie – 1 mai 2022 Pești

Pentru nativii zodiei Pești se deschide o noua etapă în plan financiar. Tot ce faceți și discutați în această săptămână va lua amploare în lunile următoare. Aveți grijă ce vă doriți!