Horoscopul banilor pentru săptămâna 17-23 mai

0

Afla de la noi ceti-au pregatit astrele pe plan financiar in aceasta saptamana si ce ai putea sa faci astfel incat sa obtii mai multi bani.

Horoscopul banilor pentru săptămâna 17-23 mai.
Afla de la noi ceti-au pregatit astrele pe plan financiar in aceasta saptamana si ce ai putea sa faci astfel incat sa obtii mai multi bani.

Berbec
Ti-ai calculat foarte bine resursele in ultima perioada si te descurci bine in aceasta saptamana. Trebuie sa actionezi cu prudenta in perioada urmatoare si sa mai astepti cu investitiile, pana ce vei avea profituri mai mari. Nu este momentul sa fii impulsiva.

Taur
Ai probleme mai vechi la locul de munca si este cazul sa te concentrezi pe rezolvarea acestora, daca speri la o promovare si la o marire de salariu. Problemele acestea nu mai suporta amanare, altfel situatia ta financiara va avea de suferit.

Gemeni
Saptamana aceasta vei avea parte de un curaj nebun si te vei bucura de succes in afaceri ori la locul de munca. Carisma ta interesanta reuseste sa convinga in jur si vei primi sume de bani importante. Ai o combinatie reusita de determinare si echilibru interior, iar proiectele tale prind contur.

Rac
Saptamana aceasta vei lua decizii corecte multumita experientei de viata. Situatia ta materiala se prezinta bine, insa vei renunta la generozitatea cu care ti-ai obisnuit oamenii din jur.
Leu
Saptamana aceasta vei fi discreta cand vine vorba de intentiile tale financiare. Ai un plan si cei dragi te sustin, insa cel mai bine este sa actionezi singura.

Fecioara
Saptamana aceasta este foarte buna pentru tine cand vine vorba de bani. Daca ai nevoie sa iti achizitionezi anumite lucruri, acum este momentul si moralul tau este unul ridicat.
Balanta
In aceasta saptamana vei lua numai decizii bune si totul merge ca pe roate cand vine vorba de bani. Bazeaza-te pe experienta cumulata de pana acum si nu te sfii sa iei decizii financiare.

Scorpion
Toti stiu de cat de bine iti merge jobul, insa in aceasta saptamana te intreci pe tine. Faci afaceri si investesti in proiecte care merita, obtinand un maxim de beneficii.

Sagetator
Saptamana aceasta este foarte aglomerata pentru tine si te vei ocupa exclusiv de afaceri si aspecte financiare. Nu o duci foarte bine cu banii si trebuie sa economisesti pe ici pe colo.

Capricorn
Saptamana aceasta vei avea parte de o conversatie valoroasa care te poate ajuta sa te ridici pe plan profesional si implicit financiar. Privesti astfel catre noi orizonturi.

Varsator
Ai idei foarte multe si le vei exprima cu tarie, inspirandu-i pe cei din jur. Esti un exemplu pentru multi si esti apreciata pentru ceea cefaci, astfel ca banii vor urma.

Pesti
In trecut ai avut momente in care te-ai indoit de tine, dar saptamana aceasta ai convingerea ca faci alegerile corecte. Echilibrul pecare l-ai dobandit iti aduce si beneficii financiare.